Alberg Montsec-Mur a Guàrdia de Noguera, Lleida

Ctra. Sant Esteve de la Sarga s/n, 25632, Guàrdia de Noguera

L'alberg Montsec Mur es troba en terra de frontera, sota el castell de Mur i de Miravet, a la província de Lleida, i a prop de les runes del castell de Guàrdia. Des de l’alberg, es divisen unes magnífiques vistes del pantà de Terradets i de la serra del Montsec.

Reserva
82 places
Obert tot l'any
Pensió completa
Es pot compartir
Televisió
Piscina municipal
Zona poliesportiva
Habitacions amb bany
Nucli urbà
Transport públic
Wifi
Ruta verda
Calefacció
Adaptada
Zona d'aparcament

L'alberg es troba al capdamunt del poble de Guàrdia de Tremp, al costat de boscos i d’espais aptes per al joc. A més, just al davant hi ha una esplanada molt gran. Ben a prop també hi ha una piscina municipal i una pista poliesportiva municipal reglamentària coberta de bàsquet, futbol sala i handbol. 

Montsec Mur està pensat per acollir centres escolars d’infantil, primària i secundaria, centres d'esplai, grups i equips esportius de futbol, bàsquet, handbol, etc., grups culturals, religiosos i d'amics, organitzacions i famílies amb infants. Està situat a la part alta del poble de Guàrdia de Tremp. Disposa d'habitacions de 4 a 10 places, d’un menjador ampli i de diverses sales d'activitats.

Activitats relacionades

Colònies infantil, primària i secundària

Colònies infantil, primària i secundària

Activitats d'un dia

Activitats d'un dia

Viatges i activitats per fi de curs

Viatges i activitats per fi de curs

Colònies AMPA/AFA

Colònies AMPA/AFA

Vacances en família

Vacances en família

Distribució

Instal·lacions exteriors

 • Piscina municipal (consultar dates d'obertura de la piscina)
 • Pista poliesportiva municipal reglamentària coberta (bàsquet, futbol sala, handbol).
 • Al costat de boscos i davant d’una esplanada molt gran.

Instal·lacions interiors

Planta baixa
 • Habitacions de 2 a 6 places
 • Bany adaptat
 • Safareig
 • Menjador
 • Cuina
 • Sales d'activitats

Primera planta

 • Habitacions de 2 a 6 places amb bany
 • Sales d'activitats
 • Banys
 • Terrassa

Rutes i itineraris

El poble de Guàrdia de Tremp, també conegut com Guàrdia de Noguera, es troba al Pallars Jussà, dins la província de Lleida. L’estació de tren queda a 2 km al nord-est del municipi. Encara hi ha alguns carrers que conserven el seu origen medieval i a prop hi ha les runes de l’antic castell de la Guàrdia i els vestigis del pont romànic de Monares. 

L’atractiu principal de la zona és el castell de Mur, que és considerat un dels castells més emblemàtics del Pallars per la seva importància històrica i per la seva arquitectura en forma de vaixell. Està situat a dalt d’un turó, a 800 metres d’altura. A prop, hi trobem una de les zones més destacades de la comarca, el Congost de Montrebei, que es troba a la serra del Montsec i permet gaudir d’un camí espectacular excavat a la roca, ideal per a fer una ruta a peu o amb caiac

La proximitat de l'alberg amb el Parc Astronòmic del Montsec fa que sigui un lloc ideal per a descobrir-ne la serra i el millor cel de nit de tot Catalunya. 

Altres llocs que es poden visitar són el Museu – Botigues de Salàs, amb visites guiades als espais de l'antic comerç que hi havia a la segona meitat del segle xix. Són recreacions de les botigues  com  la  d'ultramarins, la barberia, la farmàcia, l'estanc, el cafè. El Museu de la Conca de Dell – Parc Cretaci,  a Isona, al sud de la comarca del Pallars Jussà, on podem  fer visites guiades als jaciments paleontològics, a les restes arqueològiques i als edificis historicoartístics. És l'escenari d'un apassionant viatge en el temps que ofereix la possibilitat de descobrir un nou territori que, temps enrere, va ser ocupat per la cultura romana i, molt abans, va ser habitat pels dinosaures.

Dades tècniques

Número legal AJ000408

Segell Montsec-Mur

Com arribar

Coordenades GPS: N 42º 5’ 24.5’’ / E 0º 52’ 32,02’’

Tren 
Renfe Barcelona – Lleida. Línia FGC Lleida – La Pobla de Segur. Baixeu a l'estació de Guàrdia de Tremp. Fins a l'alberg hi ha 2 km.

Cotxe particular
A-2. Recorregut: Barcelona – Igualada – Cervera – Tàrrega. A Tàrrega, agafeu la direcció a Vilagrassa – Balaguer. Des d’allà, C-13 en direcció a Tremp pel pantà de Camarasa. El poble de Guàrdia de Tremp/Guàrdia de Noguera es troba a 10 km abans de Tremp.

Demana informació - * Camps obligatoris

Dades necessàries per atendre millor la vostra sol·licitud

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR