Autocars per a escoles, esplais, organitzacions i grups

La Fundació Pere Tarrés, convençuda de la importància de garantir un transport segur, còmode i de qualitat, posa a disposició de diferents col·lectius i organitzacions un servei de reserva d’autocars amb preus pensats especialment per a entitats d'educació en el lleure, escoles, institucions educatives, esplais, equips esportius i diferents grups.

Oferim la possibilitat de contractar el servei d’autocars per a trasllats, trànsfers, excursions, autocars a disposició, etc., amb companyies de qualitat, solvència i seguretat, que disposen de vehicles de 22 fins a 72 places.

Autocars

Demanar pressupost

Per demanar un pressupost a mida o bé fer una reserva pots contactar amb nosaltres:

  • Per telèfon al 934 100 100, de dilluns a dijous de 9 h a 18.30 h i divendres de 9 h a 18 h
  • Per correu electrònic a autocars@peretarres.org
  • Omplint aquest formulari de sol·licitud d’informació

Sol·licita el teu pressupost per autocars - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR