Activitats extraescolars

Assoleix, connecta, transforma

Les activitats extraescolars promouen el desenvolupament integral dels infants i joves, mitjançant l’estimulació de l’aprenentatge com també proporcionant-los unes oportunitats educatives on els nens i nenes són els protagonistes principals. Basem la nostra actuació tenint en compte l'innovador marc competecial ACT.

Extraescolars

CREATIVITAT

Art Space

Etapa: Primària
Creem un espai-taller on els infants poden gaudir de les diferents tècniques artístiques com són, el dibuix, la pintura, l’escultura i modelatge mitjançant la implementació de diferents tècniques i recursos del llenguatge visual i plàstic. A més a més introduirem diferents artistes i obres, mentre desxifrem la cultura visual del nostre entorn proper.

Extraescolars

Eco Creacions

Etapa: Primària
La proposta d’activitats de manualitat, tenint en compte la importància del reciclatge els infants seran els protagonistes de fer les seves creacions artístiques o fins i tot reparar aquelles que estan espatllades, partint de la importància de l’ecologia, el reciclatge barrejat amb materials especialitzats d’art.

Extraescolars

Sensibilització Musical

Etapa: Infantil
Creem un espai on els infants poden gaudir d'activitats rítmiques i instrumentals a través de les cançons tradicionals infantils i danses.

Extraescolars

MOVIMENT

Danses del món

Etapa: Infantil i Primària
Creem un espair on els infants poden gaudir de les diferents danses d’arreu del món com el Hollywood, danses africanes, danses tradicionals catalanes... on la música i el moviment corporal són l’eix central de l’activitat, l’expressió corporal com a potenciador de la comunicació.

Extraescolars

Hoquei amb patins

Etapa: Primària
És un esport d’equip, una variant del hoquei sobre gel on els infants poden gaudir sobre rodes d’un gran esport que ajuda a millorar l’equilibri a més a més de fomentar la solidaritat i el treball en equip.

Extraescolars

Taekwondo

Etapa: Primària
Creem un espai on els infants poden desenvolupar d’una activitat coreana moderna, per gaudir del benestar físic a través del moviment de tot el cos, com també desenvolupar la voluntat a través de l’experiència.

Extraescolars

EMOCIONS

Ioga Kids

Etapa: Primària
Espai on els infants poden gaudir i aprendre les diferents postures de Ioga a través el joc, la música i la imaginació, per potenciar l’autoconeixement des d’una perspectiva positiva i relaxada.

Extraescolars

Mindfulness

Etapa: Infantil i primària
És una activitat centrada en despertar la curiositat i atenció, fomentant la curiositat i l’interès per connectar amb l’exterior des d’un interior més relaxat, receptiu i confiat.

Extraescolars

Play Time

Etapa: Infantil i Primària
Creem un espai on els infants poden gaudir d’activitats i jocs lúdics, respectant els seus ritmes i interessos, tot fomentant la parla anglesa. 

Extraescolars

EXPERIMENTACIÓ

Maker Space

Etapa: Cicle Superior Primària i ESO
Un espai on es treballa per projectes, seguint el procés tecnològic i incentivant als infants i joves a treballar en equip sempre que es pugui per desenvolupar la seva creativitat i emprenedoria. Utilitzant les noves tecnologies els alumnes aprendran a representar i a materialitzar les seves idees tot creant productes tecnològics.

Extraescolars

Robòtica STEAM

Etapa: Infantil, primària i ESO
Espai d’aprenentatge amb solucions tecnològiques com la robòtica, programació, així com d’habilitats creatives ‘maker’ i ‘tinkering’, també incorpora les competències STEAM basades en aprenentatges per projectes.

Extraescolars

Cienstein

Etapa: Infantil
Creem un espai on els infants poden gaudir d’activitats científiques a través de l’experimentació de diferents materials del dia a dia, fomentant la descoberta.

Extraescolars

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR