Xerrades i formació per a famílies i docents

Formació universitària

Graus en Educació Social i Treball Social i màsters i postgraus especialitzats en l’àmbit de l’acció social

La Fundació Pere Tarrés compta amb la Facultat d’Educació Social i Treball Social dedicada als estudis de grau, postgrau i màster en l’àmbit de l’acció social i amb titulació oficial de la Universitat Ramon Llull. Amb més de 25 anys d’experiència en el món de l’educació social, la Facultat és avui un referent en aquesta àrea de coneixement i consta d’un ampli equip de professionals especialitzats en l’educació en el lleure, la pedagogia, l’educació social, el treball social, l’atenció a la infància vulnerable, la dinamització de joves, la cooperació i les polítiques socials, entre d’altres. 

La missió de la Facultat Pere Tarrés – URL és compartir aquest coneixement i posar-lo a disposició de la societat i, específicament, dels futurs graduats de batxillerat o cicles formatius que vulguin accedir a la universitat i dels docents de l’entorn escolar que vulguin ampliar els seus coneixements i competències en l’àmbit de l’educació social. 

A més, ofereix xerrades, taules rodones, recursos, conferències, tallers, campus, jornades i càpsules formatives adreçats als alumnes i a l’equip docent de les escoles, a les AMPA, AFA i famílies de les escoles per complementar les seves habilitats i coneixements davant dels nous reptes, sovint canviants, de la societat i de les noves generacions. 

Per ampliar la informació podeu contactar amb:

infofacultat@peretarres.org
Facultat Pere Tarrés – URL

Projectes de capacitació digital per a docents

Projectes de capacitació digital per a docents

Veure més
Càpsules de coneixement en acció social

Càpsules de coneixement en acció social

Veure més
Escoles per l’acció social

Escoles per l’acció social

Veure més

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR