Xerrades i formació per a famílies i docents

La Fundació Pere Tarrés compta amb un ampli equip de professionals especialitzats en l’educació en el lleure, la pedagogia, l’educació social, el treball social, l’atenció a la infància vulnerable, la dinamització de joves, entre d’altres. La voluntat de l’entitat és compartir aquest coneixement i posar-lo a disposició de la societat i, específicament, de l’entorn docent i familiar.

Així, oferim xerrades, taules rodones, recursos, conferències, tallers, campus, jornades, càpsules formatives, entre d’altres, adreçats a l’equip docent, a les AMPA, AFA i famílies per complementar les seves habilitats i coneixements davant dels nous reptes, sovint canviants, de la societat i de les noves generacions.

La Fundació Pere Tarrés disposa d’un equip especialitzat que ofereix als centres escolars experiències artístiques d’aprenentatge creatiu per a fomentar l’interès científic, artístic i tecnològic entre infants, adolescents i joves.

Projectes de capacitació digital per a docents

Projectes de capacitació digital per a docents

Veure més
Càpsules de coneixement en acció social

Càpsules de coneixement en acció social

Veure més
Escoles per l’acció social

Escoles per l’acció social

Veure més

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR