L'equip de persones de la Fundació Pere Tarrés al servei de les escoles

El nostre equip

Comptem amb un ampli equip de més de 1.300 professionals de l’educació en el lleure i l’acció social que apleguen una gran varietat de perfils per poder fer un acompanyament integral dels infants, adolescents i joves. Bona part d’aquests professionals s’han format a les aules de la Fundació Pere Tarrés, ja sigui a la Facultat d’Educació Social i Treball Social, que ocupa els primers llocs del rànquings en qualitat pels continguts docents i la preparació dels alumnes, com als cursos d’educació en el lleure i acció social que impartim com a escola de formació no universitària, pionera i de referència a tot l’Estat.

"Els educadors/es i monitors/es que participen en els nostres projectes han de viure amb entusiasme l’educació en el lleure i han de ser persones amb valors"

Tots els nostres educadors/es i monitors/es estan preparats per desenvolupar els diferents programes i cocrear activitats educatives innovadores. En les activitats que realitzem directament a les escoles disposem d’un equip de monitors/es, vetlladors/es i talleristes especialitzats en l’àrea en què intervenen. Així mateix, en les colònies escolars, la Fundació Pere Tarrés compta amb professionals formats en educació ambiental.

El nostre equip

Com a entitat no lucrativa, posem a disposició dels centres educatius la coordinació pedagògica d’un professional de la Fundació que garanteix la qualitat del servei i l’avaluació i supervisió permanent, així com una comunicació fluïda amb l’escola.

Des de la Fundació Pere Tarrés sabem que la nostra essència es troba en l’equip de persones que formen part del projecte, i especialment dels educadors/es i monitors/es, que tenen un paper clau en l’atenció a la infància i l’adolescència. Per aquest motiu, disposem d’un equip de professionals i coordinadors/es de projectes pedagògics focalitzats a acompanyar i empoderar aquest equip per proveir-lo amb les millors eines, habilitats i tot el suport necessari per a oferir i garantir el millor en la seva feina.

Treballa amb nosaltres

A la Fundació Pere Tarrés busquem professionals compromesos amb l’educació i l’acció social per dedicar-se a aquesta activitat clau que és l’acompanyament d’infants, adolescents i joves.

Els educadors/es i monitors/es que participen en els nostres projectes han de viure amb entusiasme l’educació en el lleure i han de ser persones amb valors que actuïn amb la responsabilitat que comporta aqueta funció educativa i el fet de poder esdevenir un referent per a infants i joves.

Si vols treballar amb nosaltres, aquí trobaràs totes les ofertes de feina que tenim actualment.

El nostre equip