Casals tot l'any

Durant els períodes de vacances, la Fundació Pere Tarrés ofereix a les escoles i AMPA/AFA l’organització de casals i casalets amb propostes educatives i de lleure perquè els infants i adolescents puguin dedicar aquells moments de descans de l’activitat escolar a continuar aprenent mentre s’ho passen bé.

El projecte educatiu del casal:

 • Ideat, dissenyat i estructurat segons els valors de l’educació, el compromís, la responsabilitat i l’entusiasme, s’adequa al projecte educatiu de cada centre escolar per assolir la màxima transversalitat i coherència i contribuir a l’educació 360. Des de fa tres anys els nostres casals també s’alineen amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).
 • Cada any treballem al voltant d’un centre d’interès que sigui atractiu per als infants i que sigui el fil conductor per poder desenvolupar totes les activitats.
 • La metodologia emprada als nostres casals es basa en la creació d’un centre d’interès on les activitats, adaptades a cada etapa madurativa, destil·len valors tan nuclears com la pau i la cooperació, la solidaritat, la salut i el respecte pel medi ambient, la inclusió, la diversió i el gaudi, la igualtat i la mediació, la participació, la curiositat i la creativitat, entre molts d’altres.
 • Programem activitats i dinàmiques diàries i ludificades en coherència amb l’entorn proper o immediat i la situació global actual per aprendre jugant: jocs i dinàmiques a l’aire lliure, remullades amb consciència, tallers, gimcanes de cohesió de grup, sortides i descobertes per l’entorn, excursions, esport, activitats sobre rodes, jocs cooperatius, dinàmiques d’educació emocional i activitats estrella, entre moltes d’altres.
 • La nostra metodologia de treball està basada en el joc, els reptes i el treball en equip per propiciar i fomentar l’ambient idoni i fer aflorar així les capacitats i potencialitats de tots els infants i joves.

La gestió integral del casal:

 • Tenim equips de monitors i monitores motivats, amb formació i experiència, referents del lleure educatiu, que sovint formen part de l’equip de lleure de l’escola durant l’any, preparats per dur a terme el projecte de casal com a exponent final i culminació de l’educació 360. Amb responsables formant part de cada equip, treballem i gaudim amb infants i joves de la vessant més lúdica i relaxada del lleure educatiu en forma de jocs, gimcanes, excursions, descobertes, treballs cooperatius...
 • Garantim la inclusió amb monitors i monitores especialitzats i amb bagatge per atendre les necessitats específiques de suport educatiu a totes les realitats que s’esdevinguin (NESE/NEE).
 • Tenim protocols d’actuació establerts i consensuats en l’operativa diària per reaccionar i fer front adequadament a qualsevol situació sobrevinguda (onada de calor/canícula, alerta sanitària...).
 • Proporcionem coordinació pedagògica i de seguiment del casal: reunions prèvies amb l’escola, amb l’AMPA/AFA i institucions organitzadores, reunions informatives amb les famílies, enquestes de satisfacció, memòria final... A tots els casals hi ha una persona coordinadora de lleure que vetlla pel desenvolupament pedagògic òptim de les activitats, el gaudi dels infants i el bon funcionament de l’equip, i alhora actua d’enllaç directe entre infants i famílies i entre l’escola, l’AMPA/AFA o l’ens públic i la Fundació Pere Tarrés.
 • Fem una gestió integral de tots els serveis addicionals: acollida de matí i/o tarda, servei de dinar saludable in situ o càtering transportat, servei d’autocar, sortides i excursions, entrades quan escaigui, sol·licitud i gestió conjunta amb la família i amb l’ens pertinent d’un recurs de suport educatiu, gestió conjunta amb els ajuntaments d’ajuts per a les activitats, material pedagògic i lúdic, assegurances de responsabilitat civil i accidents, notificacions als ens necessaris...
 • Gestionem les homologacions (a Barcelona), les inscripcions i la documentació, ens encarreguem de tot el procés d’homologació i acompanyament a les AMPA/AFA, a les escoles i a les famílies i oferim tramitacions en línia.
 • Mantenim una comunicació diària amb les famílies a través de la intranet de famílies.
 • Oferim descomptes per a famílies de fins un 15 % acumulat.
 • Facilitem ajuts i beques a totes aquelles famílies que compleixin amb els requisits de la campanya solidària “Cap infant sense colònies”.

Per què confiar en la Fundació Pere Tarrés pel vostre casal?

Entitat solvent i de confiança

Capacitat organitzativa i d’adaptació

Experiència i expertesa

Els valors més destacats dels nostres casals:

Els valors més destacats dels nostres casals

Així gaudim en els casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés:

Consulta la web de casals adreçada a famílies

Tipus de casals que oferim:

Casals d'estiu

Casals d'estiu

Casals d’hivern i Nadal

Casals d’hivern i Nadal

Casals de Setmana Santa

Casals de Setmana Santa

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR