Servei d'acollida

Servei d’acollida

La proposta del servei d’acollida que la Fundació Pere Tarrés ofereix als centres escolars es basa en la importància i el caràcter educatiu que tenen les tasques vinculades a la cura i les necessitats dels infants. Així, durant aquests moments fora de l’horari escolar, els educadors i educadores de la nostra entitat atenen les necessitats biològiques bàsiques com l’alimentació, el descans i la seguretat, però també cobreixen altres àrees rellevants per al benestar i l’autoestima dels nens i nenes com ara l’afecte, el joc o l’aprenentatge, l'atenció de les quals és crucial en l'assoliment d'una bona autoestima.

La nostra proposta, més enllà de l’estima i la cura del benestar de l’infant se centra en la metodologia per laboratoris d’aprenentatge: la coeducació, la inclusió i la digitalització del dia a dia seran clau per entendre tots aquests espais.

Les bases de la nostra proposta educativa per als serveis d’acollida

Ens adaptem a la línia pedagògica de cada centre escolar i a les necessitats de les famílies.

En coherència amb la nostra missió, l’infant està al centre perquè sigui protagonista del seu aprenentatge i pugui potenciar les seves competències i dimensions socioemocionals.

Convertim aquest moment singular i individualitzat en una rutina positiva per a l’infant, on se senti estimat, tranquil, segur i confiat

Gestionem positivament el temps com a eina indispensable per part de l’equip educatiu, atès que l’acollida es resumeix en un espai obert i sense hora exacta d’entrada.

Establim un vincle afectiu amb l’infant i amb el seu entorn familiar per generar un clima de tranquil·litat, respecte i confiança.

"Convertim aquest moment singular i individualitzat en una rutina positiva per l’infant, on se senti estimat, tranquil, segur i confiat"

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR