Colònies per a escoles i AMPA/AFA

Colònies per a escoles i AMPA/AFA

La Fundació Pere Tarrés va començar a organitzar colònies fa més de seixanta anys. Aquesta experiència i expertesa pedagògica i de gestió es complementa amb la innovació constant de les activitats i propostes que aporta el fet de comptar amb un equip d’educadors i educadores inquiet, actualitzat i entusiasta.

L’estada fora de casa, en un entorn natural, i la convivència amb els companys que suposen les colònies esdevenen una experiència única i un espai privilegiat per a assimilar de forma intensiva i distesa coneixements, habilitats, competències i valors.

Durant l'estada a les colònies escolars, els infants i els joves descobriran moltes coses, realitzaran excursions, tallers i jocs i, acompanyats per educadors i monitors especialitzats, viuran una experiència personal molt enriquidora.

L'oferta d'educació ambiental per a les escoles d’infantil, primària i secundària, es basa en la innovació, en l'animació i en l'adaptació dels nostres programes educatius a cadascun dels participants.

Colònies escolars per a infantil, primària i secundària

La Fundació Pere Tarrés treballem per oferir colònies escolars que promouen la convivència, l’aprenentatge i el contacte directe amb la natura. Les activitats que es duen a terme les adaptem al grup d’edat, i per això garantim que s’ho passaran molt bé.


Veure més

Colònies d'esquí i snowboard

La Fundació Pere Tarrés us proposa els albergs Era Garona, Les Estades i Anna Maria Janer per a les vostres esquiades escolars.


Veure més

Colònies per a l'AMPA i l'AFA

La Fundació Pere Tarrés ofereix a les AMPA i les AFA unes colònies on es preten potenciar la convivència entre els companys, així com el coneixement i l'aprenentatge a través del contacte directe amb el medi natural. Les activitats que es duen a terme s’adapten i personalitzen al grup d’edat.


Veure més

Activitats d’un dia

La Fundació Pere Tarrés posa a disposició de les escoles i les AMPA/AFA un servei d’organització d’activitats guiades per monitors i monitores que s'ocupen de preparar-les i de desenvolupar-les, respectant el projecte educatiu de l’escola.


Veure més

Viatges i activitats de fi de curs

La Fundació Pere Tarrés ofereix a totes les escoles i AMPA/AFA, activitats i viatges de fi de curs per als alumnes de secundària a l’alberg Les Estades i a Era Garona.


Veure més

Demana més informació - * Camps obligatoris

Dades de contacte

Informació sol·licitada

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR