Troba el teu curs

CURSOS SUBVENCIONATS, ONLINE I PRESENCIALS EN ACCIÓ SOCIAL, LLEURE I GESTIÓ DEL CENTRE DE FORMACIÓ DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS PER A ESTUDIANTS, VOLUNTARIS, PROFESSIONALS, ENTITATS I EMPRESES

Demana més informació

Quin curs t’interessa?

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

El Centre de Formació de la Fundació Pere Tarrés és un centre especialitzat i de referència en formació de professionals i voluntaris per a l'educació en el lleure, l'acció social i la gestió d'organitzacions sense ànim de lucre i socials. Participem en els sistemes de formació professional per a l'ocupació i la formació contínua, especialment en les famílies de serveis socioculturals i a la comunitat, la seguretat i el medi ambient. Com a centre de formació integral que vetlla per la millora de la persona tant professional com personalment, oferim cursos de diverses temàtiques i modalitats: cursos online, cursos subvencionats, certificats de professionalitat, cursos per a treballadors, cursos per a aturats...tot un ampli ventall de cursos que responen a necessitats formatives del tercer sector.