Troba el teu curs

Àrea d'inserció laboral

La Fundació Pere Tarrés, davant la demanda social de suport a la inserció laboral, ofereix serveis integrals de millora de l’ocupabilitat i acompanyament a la inserció.

Per a les persones

 • Orientació acadèmica i laboral.
 • Millora de les competències transversals.
 • Formació tècnica (Certificats de Professionalitat i títols propis).
 • Assessorament i seguiment durant la cerca de feina.
 • Borsa de treball.

Per a les entitats laborals i Administracions Públiques

 • Programes a mida
 • Complements formatius (tècnics i transversals) als seus dispositius.
 • Disseny i/o gestió de serveis laborals.
 • Formació de professionals.
 • Estudis i consultories

Per a les empreses

 • Alumnes en pràctiques.
 • Formació a mida de futurs treballadors/res (també en format dual).
 • Selecció de candidats per cobrir vacants.
 • Seguiment en la fase inicial de l’ocupació.

Programes

I tant que pots!

Amb l’objectiu d’afavorir la incorporació de persones al mercat laboral mitjançant un acompanyament integral i personalitzat. Es concep com un pont entre l’àrea de Serveis Socials ó Atenció a les persones i l’àrea d’Ocupació a Promoció econòmica. Mitjançant accions individuals i grupals treballem aspectes com ara la diagnosi, el pla de treball, la gestió del canvi i millora de l’ocupabilitat i la intermediació amb l’empresa.

Aprenentatge-Servei / Tast d’oficis

Treballem per millorar l’ocupabilitat de les persones participants a través d’una activitat formativa de caire pràctic que comporta un servei a la comunitat. Mitjançant l’ApS, les persones participants adquireixen sentit cívic i el servei esdevé un taller de desenvolupament de les persones participants, beneficiant-se mútuament.

Tallers d’habilitats laborals

Per tal de preparar a les persones participants per a l’èxit en el seu procés d’inclusió social i laboral, impartim tallers vivencials que permeten el desenvolupament de competències transversals vinculades a la recerca i manteniment d’una ocupació. Els objectius específics que es volen aconseguir en aquests tallers són: mostrar l’actitud adient per afrontar amb èxit la formació i/o recerca de feina; identificar els punts forts i febles respecte a l’objectiu laboral; i assumir un pla de treball per a la continuïtat del seu itinerari vers el mercat laboral.

Càpsules de recerca de feina

Amb l’objectiu d’adquirir els coneixements i competències clau necessàries per superar amb èxit el procés de cerca de feina, fomentant l’autonomia i l’apoderament, es realitzen accions grupals de curta durada. Aquestes càpsules són independents entre si, alhora que permeten la creació de mini-itineraris. Es treballa mitjançant una metodologia molt pràctica i vivencial.

Forma’t i ocupa’t

Es realitza una formació a mida i es facilita la contractació d’un grup de persones a una empresa o grup d’empreses que ha identificat prèviament la necessitat de contractació. Aquest projecte afavoreix la cobertura de llocs de treball vacants amb persones amb dificultats d’inserció formades a mida.

Prospecció i intermediació

Treballem per establir col·laboracions amb les empreses del territori per tal d’afavorir la contractació de les persones ateses mitjançant la intermediació d’ofertes i garantir l’èxit de la contractació. Realitzem una anàlisi del teixit empresarial, per sectors i territoris, i treballem per la sensibilització de les empreses vers les persones en situació de vulnerabilitat social i la selecció per competències.

Contacta amb nosaltres

Formació, Consultoria i Estudis
Carolines, 10 08012 Barcelona
Tel. 93 410 16 02 / 669495715
formacioinsercio@peretarres.org

Horari de secretaria
De dilluns a dijous de 9:30h a 14h i de 15h a 18h i divendres de 9:30h a 14h.

Podeu arribar en:

 • Metro: L3 - Fontana
 • FGC: Gràcia
 • Bus: 22 - 24 - 27 - 28 - 31 - 32 - 87 - 92

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02
669 49 57 15 (whatsapp)
formacioinsercio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona