Troba el teu curs

Àrea d'inserció laboral

La Fundació Pere Tarrés, davant la demanda social de suport a la inserció laboral, ofereix serveis integrals de millora de l’ocupabilitat i acompanyament a la inserció.

Per a les persones

 • Orientació acadèmica i laboral.
 • Millora de les competències transversals.
 • Formació tècnica (Certificats de Professionalitat i títols propis).
 • Assessorament i seguiment durant la cerca de feina.
 • Borsa de treball.

Per a les entitats laborals i Administracions Públiques

 • Programes a mida
 • Complements formatius (tècnics i transversals) als seus dispositius.
 • Disseny i/o gestió de serveis laborals.
 • Formació de professionals.
 • Estudis i consultories

Per a les empreses

 • Alumnes en pràctiques.
 • Formació a mida de futurs treballadors/res (també en format dual).
 • Selecció de candidats per cobrir vacants.
 • Seguiment en la fase inicial de l’ocupació.

Programes

I tant que pots!

Amb l’objectiu d’afavorir la incorporació de persones al mercat laboral mitjançant un acompanyament integral i personalitzat. Es concep com un pont entre l’àrea de Serveis Socials ó Atenció a les persones i l’àrea d’Ocupació a Promoció econòmica. Mitjançant accions individuals i grupals treballem aspectes com ara la diagnosi, el pla de treball, la gestió del canvi i millora de l’ocupabilitat i la intermediació amb l’empresa.

Aprenentatge-Servei / Tast d’oficis

Treballem per millorar l’ocupabilitat de les persones participants a través d’una activitat formativa de caire pràctic que comporta un servei a la comunitat. Mitjançant l’ApS, les persones participants adquireixen sentit cívic i el servei esdevé un taller de desenvolupament de les persones participants, beneficiant-se mútuament.

Tallers d’habilitats laborals

Per tal de preparar a les persones participants per a l’èxit en el seu procés d’inclusió social i laboral, impartim tallers vivencials que permeten el desenvolupament de competències transversals vinculades a la recerca i manteniment d’una ocupació. Els objectius específics que es volen aconseguir en aquests tallers són: mostrar l’actitud adient per afrontar amb èxit la formació i/o recerca de feina; identificar els punts forts i febles respecte a l’objectiu laboral; i assumir un pla de treball per a la continuïtat del seu itinerari vers el mercat laboral.

Càpsules de recerca de feina

Amb l’objectiu d’adquirir els coneixements i competències clau necessàries per superar amb èxit el procés de cerca de feina, fomentant l’autonomia i l’apoderament, es realitzen accions grupals de curta durada. Aquestes càpsules són independents entre si, alhora que permeten la creació de mini-itineraris. Es treballa mitjançant una metodologia molt pràctica i vivencial.

Forma’t i ocupa’t

Es realitza una formació a mida i es facilita la contractació d’un grup de persones a una empresa o grup d’empreses que ha identificat prèviament la necessitat de contractació. Aquest projecte afavoreix la cobertura de llocs de treball vacants amb persones amb dificultats d’inserció formades a mida.

Prospecció i intermediació

Treballem per establir col·laboracions amb les empreses del territori per tal d’afavorir la contractació de les persones ateses mitjançant la intermediació d’ofertes i garantir l’èxit de la contractació. Realitzem una anàlisi del teixit empresarial, per sectors i territoris, i treballem per la sensibilització de les empreses vers les persones en situació de vulnerabilitat social i la selecció per competències.

Contacta amb nosaltres

Formació, Consultoria i Estudis
Carolines, 10 08012 Barcelona
Tel. 93 410 16 02 / 669495715
formacioinsercio@peretarres.org

Horari de secretaria
De dilluns a dijous de 9:30h a 14h i de 15h a 18h i divendres de 9:30h a 14h.

Podeu arribar en:

 • Metro: L3 - Fontana
 • FGC: Gràcia
 • Bus: 22 - 24 - 27 - 28 - 31 - 32 - 87 - 92

Inserció laboral - Obra Social "La Caixa"

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15