Troba el teu curs

Cursos de Voluntariat

Ser voluntari implica la participació activa i personal en favor de la cohesió, la inclusió i la transformació social. Són peces clau en organitzacions del tercer sector, que dediquen el seu temps, la motivació i les experiències per a ajudar, de forma solidària, a construir un món millor. 

Més informació

Per què ésser voluntari?

Malgrat no rebre cap retribució econòmica, ésser voluntari aporta molts altres coses a cada persona. 

Permet descobrir noves realitats i desperta un sentiment d'altruisme i generositat; enforteix els llaços amb cada comunitat, proporciona l'opció de ser un agent de canvi real i d’actuar seguint sempre els valors ideològics

Es tracta d'una acció totalment lliure, com la seva mateixa definició indica, de manera que en els nostres cursos unes de les claus és intentar transmetre tots aquests avantatges als nostres alumnes, per oferir-los la motivació necessària per a convertir-se en voluntaris. 

Formació en voluntariat

L'oferta formativa de la Fundació Pere Tarrés en aquest àmbit no només ofereix coneixement a persones que estan interessades a ser voluntàries, sinó que també forma per aconseguir que un equip de voluntaris funcioni correctament i per aprofitar al màxim tots els recursos disponibles. 

Tots els nostres cursos es realitzen de forma online i, un cop finalitzats, aporten a l'alumnat un certificat acreditatiu d'aprofitament, emès pel centre de Formació Pere Tarrés. 

Gestió de voluntaris

No obstant això, no només oferim formació per a nous voluntaris. Per tal que un servei de voluntaris funcioni bé, també cal un gestor, capaç d'entendre la finalitat i el paper de cada voluntari i de l'organització. 

En aquest sentit, també proposem una oferta formativa centrada en els processos, estratègies i instruments necessaris per coordinar i gestionar la tasca del voluntariat, i que faci sostenible i viable la seva estabilitat. 

Si estàs interessat a oferir el teu temps, dedicació, coneixement i ganes a canviar el món o si vols descobrir les claus per gestionar un grup de voluntaris en una organització, no dubtis a estendre la teva ment mitjançant els cursos de la Fundació Pere Tarrés. 

Sens dubte, tot i no ser retribuïda, serà una experiència que et permetrà canviar la manera de veure les coses, i ajudarà a la transformació social i la inclusió en diferents entorns.