Troba el teu curs

Professorat

El Centre de Formació de la Fundació Pere Tarrés conta amb un ampli equip de professionals del lleure, l'acció social i gestió. Aquests són algun d'ells.

Bet Bartrina

Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Directora i monitora d’activitats de lleure infantil i juvenil. Experta en el Joc com a eina per a promoure el desenvolupament dels infants. Ha estat coordinadora de diferents casals d’estiu, directora i dinamitzadora de sales de lectura i en l’actualitat és professora dels cursos de Director i Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Eva Carulla

Diplomada en Treball Social pel ICSB i la Fundació Pere Tarrés. Màster en Programació Neurolingüística a l’Institut Gestalt, Màster en Enginyeria i Acció Social a Haute école Henalux Namur a Bèlgica. Experta en resolució positiva de conflictes, comunicació i intel·ligència emocional. És professora en els cursos d’atenció sociosanitària.

Mònica Civit

Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, Diplomada en Naturopatia pel Heilpraktiker de Barcelona i Màster en Infermeria Escolar al IL3 de la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a Responsable Higènic Sanitari i en l’actualitat compagina la seva consulta d’Infermeria i Naturopatia amb la docència en els cursos d’atenció sociosanitària.

Gessamí Deu

Llicenciada en Biologia, Màster en Etologia Clínica i Certificat d’Aptitud Pedagògica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Directora d'activitats de lleure infantil i juvenil. Experta en educació ambiental, ha treballat com a educadora i en l’actualitat és docent en els programes d’Interpretació i Educació Ambiental i en els cursos de Director i Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Raquel Díez

Llicenciada en Psicologia i Postgrau d’Especialització en la Comunitat Sorda per la UB i Postgrau Expert en Inserció Laboral per la URL. Experta en discapacitat auditiva, intel·lectual i en inserció laboral. Actualment desenvolupa la seva activitat professional dins del Departament d’Inserció Laboral a la Fundació Pere Tarrés impartint docència i liderant programes d’inserció laboral.

David Domínguez

Llicenciat en Filosofia i Lletres per la UAB, Grau en Comunicació Audiovisual URL, Postgrau en Lideratge i Gestió de Persones per la UdG i Màster en Coaching Executiu i Personal a la UPF-Barcelona School of Management. Expert en team building, comunicació i recursos didàctics entre d’altres. Ha estat coordinador pedagògic, tutor i docent en diferents escoles. En l’actualitat compagina la seva activitat professional amb la docència a la fundació en els programes de lleure, inserció laboral i en diferents certificats de professionalitat.

Maria Elias

Llicenciada en Pedagogia Social per la UAB. Ha estat responsable de projectes culturals en diferents entitats i Cap de Formació de l’Àrea de Lleure a la Fundació Pere Tarrés. En l’actualitat és coordinadora acadèmica del certificat de professionalitat de Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals i docent en els cursos de Director i Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Elena Garrido

Doctora en Psicologia i Postgrau en Criminalística: infoanàlisi i tècniques avançades en ciències forenses per la UAB. Postgrau en Psicopatologia Clínica per la UB i Màster en Psicologia Jurídica i Peritatge Psicològic i Forense per la UAB. Actualment compagina la co-direcció del centre BAMA, centre de Psicologia clínica i jurídico-forense, amb la docència en diferents programes de formació a mida i en els certificats de professionalitat de la fundació.

Cristina Herreros

Llicenciada en Psicopedagogia per la UB i Màster Oficial de Formació de Persones Adultes per la UAB. Centra la seva activitat en donar suport a les persones amb necessitats educatives especials. En l’actualitat és coordinadora de projectes a Saräu, associació d’oci inclusiu, activitat que compagina amb la docència a la fundació en diferents programes.

José Llorca

Diplomat en Educació Social per la UB i Postgrau en Coaching educatiu per la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés-URL. Expert en el lideratge de projectes europeus i en el treball amb persones amb trastorn mental, TEA i Asperger. Actualment compagina la seva activitat professional amb la docència presencial i online.

Inés Martínez

Enginyera Agrònoma per la Universitat Politècnica i Màster en Gestió de Conflictes i Promoció per la Convivència per la UAB. Ha treballat com a cooperant, educadora i tècnica en gestió de conflictes en diferents organitzacions. Actualment és cofundadora de la cooperativa Espai Coneix SCCL on desenvolupa tasques de coordinadora i mediadora al Centre Diari i Centre Obert, activitat que compagina amb la docència en els programes de mediació de la fundació.

Xènia Moliner

Llicenciada en Psicologia i Màster en Psicopatologia Infantojuvenil per la URL, Certificat d’Aptitud Pedagògica per la UB i Postgrau en Atenció Precoç pel ISEP. Psicòloga Sanitaria acreditada pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya exerceix la seva tasca dins la Fundació Nen Déu i a l’Hospital Universitari Quirón Dexeus com a psicòloga infantil especialitzant-se en el TDAH, dificultats d’aprenentatge, dislèxia, alteracions emocionals, ansietat i depressió entre d’altres. Aquesta activitat professional la compagina amb la docència en diferents programes a la fundació.

Carlos Muñoz

Graduat en Educació Infantil per la URL i Postgrau en Coaching en l’àmbit socioeducatiu per la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés-URL. Actualment és el Coordinador Acadèmic dels Programes de Lleure a la Fundació Pere Tarrés i exerceix com a docent en els cursos de Director i Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Mireia Pujol

Llicenciada en Filologia Semítica per la UB, Postgrau de Mediació Familiar cursat a la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés-URL, Màster en gestió integral de conflictes i promoció de la convivència cursat a EPSI-UAB i Màster en PNL. Ha treballat com a educadora, mediadora i dinamitzadora per a diferents entitats. Actualment és cofundadora de la cooperativa Espai Coneix SCCL, activitat que compagina amb la docència en els programes de mediació de la fundació.

Martí Verdú

Ha cursat estudis de teatre a l’Escola Internacional d’Estudis de Teatre i s’ha especialitzat en el desenvolupament de competències vinculades a la comunicació i la creativitat. Ha dirigit companyies de teatre amateur, és Director d’activitats de lleure infantil i juvenil i actualment compagina la seva professió amb la docència en els cursos de Director i Monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Cristina Vidal

Doctora en Psicologia per la URL, Diplomada en Educació Social per la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés-URL i Postgrau en Mediació familiar per la mateixa universitat. Actualment és la Responsable Acadèmica dels programes de formació de gent gran i atenció sociosanitària a la Fundació Pere Tarrés, activitat que compagina amb la docència a la fundació.

Pere Vives

Llicenciat en Biologia per la UB i Certificat d’Aptitud Pedagògica per la UPC. Especialista en biologia i educació ambiental amb una extensa trajectòria com a responsable de projectes. Actualment és Gerent de l’empresa Mas d’en Pedro SA, dirigeix l’Escola del Mar i és Cap del Departament d’Ambientals de la Fundació Pere Tarrés activitats que combina amb la docència.

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15