Troba el teu curs

Professorat

El Centre de Formació de la Fundació Pere Tarrés conta amb un ampli equip de professionals del lleure, l'acció social i gestió. Aquests són algun d'ells.

Bet Bartrina

Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Directora i monitora d’activitats de lleure infantil i juvenil. Experta en el joc com a eina per promoure el desenvolupament dels infants. Ha estat coordinadora de diferents casals d’estiu, directora i dinamitzadora de sales de lectura i en l’actualitat és professora dels cursos de director/a i monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Olga Barrera

Experta en docència de cursos presencials i online de primers auxilis i eines i recursos educatius i de lleure, entre altres, amb estudis especialitzats en activitats fisicoesportives, salvament aquàtic i educació infantil. Directora de lleure. Ha estat directora de centres infantils i juvenils, disposa d’àmplia experiència en docència en diferents programes de formació a mida, certificats de professionalitat, de lleure, d’inserció laboral i formació online.

Esther Berloso

Graduada en Psicologia Clínica per la UOC, llicenciada en Pedagogia Social per la UAB, Postgrau d’Inserció Laboral per la Universitat Ramon Llull, Màster en Psicologia General Sanitària. Experta en psicologia cognitiva conductual. En l’actualitat compagina la seva activitat com a psicòloga en diversos centres del Maresme i el Barcelonès amb la docència a la Fundació en cursos de monitors/es i directors/es de lleure, certificats de professionalitat i diversos programes a mida.

Josep Lluís Casanova

Llicenciat en Pedagogia, especialitzat en lleure i pedagogia social. Màster en PNL i Coaching. Formació en resolució de conflictes, comunicació no violenta, salut mental i interculturalitat. Professor de ioga. Àmplia experiència com a monitor i director de lleure i en projectes socioeducatius, entre altres, projectes amb joves MENA, oci alternatiu i voluntariat. Actualment combina la docència amb projectes de prevenció d’assetjament escolar, consultoria de projectes socials i educatius i classes de ioga per a infants i adults.

David Domínguez

Llicenciat en Filosofia i Lletres per la UAB, Grau en Comunicació Audiovisual URL, Postgrau en Lideratge i Gestió de Persones per la UdG i Màster en Coaching Executiu i Personal a la UPF - Barcelona School of Management. Expert en team building, comunicació i recursos didàctics, entre altres. Ha estat coordinador pedagògic, tutor i docent en diferents escoles. En l’actualitat compagina la seva activitat professional amb la docència a la Fundació en els programes de lleure, inserció laboral i en diferents certificats de professionalitat.

Maria Elias

Llicenciada en Pedagogia Social per la UAB. Ha estat responsable de projectes culturals en diferents entitats i cap de formació de l’Àrea de Lleure a la Fundació Pere Tarrés. En l’actualitat és coordinadora acadèmica del certificat de professionalitat de Dinamització, Programació i Desenvolupament d’Accions Culturals i docent en els cursos de director/a i monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Javier Feliz

Llicenciat en Psicologia i en Criminologia, amb habilitació com a psicòleg sanitari. És director d’operacions a Desconect@, amb centres a Barcelona i Madrid, especialitzats en trastorns i addiccions adolescents. Ha estat director de la unitat d’hospitalització a ITA de trastorns de conducta i trastorns del neurodesenvolupament. S’ha especialitzat en addiccions comportamentals, manipulació psicològica i gestió hospitalària i de serveis sanitaris. Actualment, compagina la intervenció clínica i l’acompanyament a joves i les seves famílies amb la formació a professionals de diferents àmbits.

José Llorca

Diplomat en Educació Social per la UB i Postgrau en Coaching Educatiu per la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés-URL. Expert en el lideratge de projectes europeus i en el treball amb persones amb trastorn mental, TEA i Asperger. Actualment compagina la seva activitat professional amb la docència presencial i online.

Núria Mirón

Graduada en Educació Social amb menció en atenció a persones en risc d’exclusió social, tècnica superior d’Educació Infantil, monitora i directora de lleure. Actualment, imparteix xerrades a famílies en escoles sobre parentalitat positiva, educació emocional, educació sexual i prevenció d’abús sexual infantil, així com atenció a infants i joves amb necessitats educatives especials. Ha treballat en diferents àmbits relacionats amb joves, famílies i infància en risc d'exclusió social i compta amb més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la discapacitat, la salut mental i el món del lleure educatiu.

Pere Vives

Llicenciat en Biologia per la UB i Certificat d’Aptitud Pedagògica per la UPC. Especialista en biologia i educació ambiental amb una extensa trajectòria com a responsable de projectes. Actualment és gerent de l’empresa Mas d’en Pedro, SA, dirigeix l’Escola del Mar i és cap del Departament d’Ambientals de la Fundació Pere Tarrés, activitats que combina amb la docència.

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15