Troba el teu curs

Presentació

Cicles formatius

Els cicles formatius de grau superior (CFGS) són estudis professionalitzadors que pertanyen a l’educació superior. Et permeten adquirir competències tècniques essencials per al desenvolupament efectiu d'una professió, desenvolupar aptituds necessàries per a adaptar-te a les situacions laborals presents i futures, així com adquirir responsabilitats de coordinació i planificació en determinades professions.

La Fundació Pere Tarrés t’ofereix dues formacions que estan dissenyades perquè els alumnes adquireixin de manera pràctica i vivencial les competències necessàries i també assoleixin les habilitats fonamentals per adaptar-se als requeriments del mercat laboral.

Inscriu-te a les sessions informatives

Vídeo Cicles formatius

METODOLOGIA

La metodologia emprada en el desenvolupament dels cicles formatius de la Fundació Pere Tarrés és:

 • Activa: Fem servir metodologies actives com poden ser l’aprenentatge basat en projectes, l’aprenentatge cooperatiu, casos pràctics, basats en el joc (gamificació), i basats en el learning by doing (aprendre fent). 
 • Pràctica: Eminentment pràctica i orientada a l’adquisició d’una formació en valors i competències sòlides de la pràctica professional. Amb un equip docent multidisciplinari especialista del sector i en actiu, coneixedor de les entitats i serveis. Això permetrà adquirir una visió realista de les tasques i responsabilitats del perfil professional i estar preparats per a la futura carrera professional.
 • Aprenentatge-servei: L'aprenentatge servei implica que els alumnes treballin en projectes reals, cosa que els permet identificar problemes i buscar solucions innovadores. Això permet desenvolupar habilitats en la resolució de problemes i la innovació, que són valuoses en qualsevol camp professional. 
 • Visites d’estudi: La Fundació Pere Tarrés posa a l’abast de la formació els seus projectes educatius d’acció social i petita infància, així com les escoles pròpies per poder adquirir, des de la realitat més immediata i pràctica, els coneixements necessaris per al desenvolupament de l’exercici professional realitzant visites d’estudi. 
 • Innovació tecnològica i tecnologia per a la innovació: Amb el coneixement i desenvolupament de la innovació tecnològica, posem a disposició de les persones i els infants els recursos i eines que poden oferir una millora en l’augment del seu desenvolupament i benestar.
  Tecnologia per a la innovació: coneixedors de la importància de conèixer eines digitals i acreditar competències digitals, la Fundació Pere Tarrés és centre reconegut ACTIC.
  Amb la realització dels nostres cicles formatius, tindràs la possibilitat d’obtenir el certificat que acredita la teva competència digital amb reconeixement tant a nivell públic com en l’àmbit privat.
 • Social: La Fundació Pere Tarrés és pionera en el lleure educatiu i en l’acció social, especialment orientada a la infància, adolescència i joves i col·lectius vulnerables. És per això que la metodologia a emprar promourà el desenvolupament de les competències socials i emocionals dels alumnes per sensibilitzar, comprendre i treballar amb diferents realitats i col·lectius.
 • Personalitzada i individualitzada: Formem i acompanyem els alumnes en el seu projecte personal de vida de forma personalitzada i individualitzada, rebent una formació adaptada a les seves necessitats.

TITULACIÓ

La titulació obtinguda a la Fundació Pere Tarrés és oficial i homologada, acreditada pel Departament d’Ensenyament amb reconeixement a nivell autonòmic i estatal.

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Vull informació sobre:


Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02

660 698 357

ciclesformatius@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona