Troba el teu curs

Matricula't

T'oferim 3 opcions per matricular-te:

Matriculació on-line: la manera més fàcil i ràpida

Busca en aquest web el curs al qual vulguis matricular-te Fes clic sobre el botó "Matricula on-line" - Només cal que segueixis les instruccions

El pagament s’efectua amb targeta de crèdit o de dèbit, de qualsevol caixa o entitat financera i, a més, no té cap càrrec! Es realitza través del Ciberpac de "laCaixa" i és del tot segur.

Matriculació a la Secretaria

c/ Carolines, 10. Barcelona
(abans de venir, consulta l'horari de secretaria: 93 410 16 02)

Hauràs d'emplenar una butlleta d'inscripció i pagar l'import del curs.

Opcions de pagament:

  • En efectiu.
  • Amb targeta.
  • Amb un xec.

Aportant el comprovant de l'ingrés de matrícula al compte corrent de Catalunya Caixa - BBVA ES7301822342110201733768. Si és el primer cop que et matricules, necessitarem una fotocòpia del DNI.

Matriculació per e-mail o per fax

Truca a Secretaria (93 410 16 02) per confirmar la disponibilitat de plaça.

Un cop confirmada la plaça:

1. Imprimeix la butlleta i emplena-la: Butlleta d’inscripció

2. Fes l'ingrés de la matrícula al compte corrent de Catalunya Caixa - BBVA: ES7301822342110201733768

3. Si és el primer cop que et matricules, necessitarem 1 fotocòpia del DNI. Passa la butlleta i la documentació pel fax 934394515 o escaneja prèviament tota la documentació i envia-la per correu electrònic a secretariaif@peretarres.org

Informació dels cursos

Les informacions i dates que es detallen a cadascun dels cursos poden modificar-se en qualsevol moment. T'aconsellem que, abans de matricular-te, revisis les característiques que s'hi especifiquen.

Període de matriculació

El període va des de la publicació del curs al web fins al moment en què s’omple tot el nombre de places establert. Es tancarà la inscripció una setmana abans de l'inici de cada curs.

Anul·lació de cursos

La Fundació Pere Tarrés es reserva el dret d'anul·lar qualsevol curs si —segons el seu criteri— el nombre d'alumnes no és suficient, tot i que ofereix la possibilitat de canviar de curs.

Reconeixement de cursos

  • Reconeixement universitari: Diploma d'Extensió Universitària expedit per la Facultat de Treball social i Educació Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.
  • Certificat acreditatiu d'assistència al curs, per als alumnes que siguin aptes, expedit per la Fundació Pere Tarrés.

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15