Troba el teu curs

Matricula't

T'oferim 3 opcions per matricular-te:

Matriculació on-line: la manera més fàcil i ràpida

Busca en aquest web el curs al qual vulguis matricular-te Fes clic sobre el botó "Matricula on-line" - Només cal que segueixis les instruccions

El pagament s’efectua amb targeta de crèdit o de dèbit, de qualsevol caixa o entitat financera i, a més, no té cap càrrec! Es realitza través del Ciberpac de "laCaixa" i és del tot segur.

Matriculació a la Secretaria

IMPORTANT: Abans de venir presencialment, agafar cita prèvia

Demana aquí la CITA PRÈVIA

c/ Carolines, 10. Barcelona
Telf. 93 410 16 02

Hauràs d'emplenar una butlleta d'inscripció i pagar l'import del curs.

Opcions de pagament:

  • En efectiu.
  • Amb targeta.
  • Amb un xec.

Aportant el comprovant de l'ingrés de matrícula al compte corrent de CAIXABANK ES32 2100 0435 5202 0017 9823. Si és el primer cop que et matricules, necessitarem una fotocòpia del DNI.

Matriculació per e-mail o per fax

Truca a Secretaria (93 410 16 02) per confirmar la disponibilitat de plaça.

Un cop confirmada la plaça:

1. Imprimeix la butlleta i emplena-la: Butlleta d’inscripció

2. Fes l'ingrés de la matrícula al compte corrent de CAIXABANK: ES32 2100 0435 5202 0017 9823

3. Si és el primer cop que et matricules, necessitarem 1 fotocòpia del DNI. Passa la butlleta i la documentació pel fax 934394515 o escaneja prèviament tota la documentació i envia-la per correu electrònic a secretariaif@peretarres.org

Informació dels cursos

Les informacions i dates que es detallen a cadascun dels cursos poden modificar-se en qualsevol moment. T'aconsellem que, abans de matricular-te, revisis les característiques que s'hi especifiquen.

Període de matriculació

El període de matriculació del curs compren aquell que va des de la seva publicació en el web fins al moment en que s’omple el nombre de places establert. En cas que aquestes no arribin a omplir-se, el curs es tancarà 24 hores abans de l’inici del mateix, sense possibilitat un cop tancat de matricular-s’hi; així mateix no es compta amb reserva de places, ni llistes d’espera en els cursos de programació oberta.

Si estàs interessat en formalitzar la matricula dels Cicles Formatius, trobaràs tota la informació i documentació necessària en aquest enllaç.  

Anul·lació de cursos

La Fundació Pere Tarrés es reserva el dret d’anul·lar qualsevol curs si el nombre d’alumnes o altres factors impedeixen dur a terme la formació amb la normalitat i garanties que són d’esperar. Així mateix, la Fundació Pere Tarrés podrà modificar les dates, ubicació, docents o aquells aspectes del curs que és considerin necessaris per a poder garantir la qualitat de la formació, comunicant-t’ho als alumnes.

En el cas dels cursos online, la Fundació Pere Tarrés es reserva el dret de modificar les dates d’inici i fi del curs. En el cas que les dates proposades no permetin al participant cursar el programa podrà demanar un canvi de curs amb les mateixes característiques o bé una devolució total de l’import del curs.

Reconeixement de cursos

  • Reconeixement universitari: Diploma d'Extensió Universitària expedit per la Facultat de Treball social i Educació Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.
  • Certificat acreditatiu d'assistència al curs, per als alumnes que siguin aptes, expedit per la Fundació Pere Tarrés.

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 secretariaif@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona