Orientem la nostra activitat a la identificació de necessitats socials i l’acompanyament d’entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora i sostenibilitat institucional

Notícies

El Panoràmic posa de manifest que la base social és un dels grans reptes del teixit associatiu català

El Panoràmic posa de manifest que la base social és un dels grans reptes del teixit associatiu català

04.12.19 - El 27 de novembre ha tingut lloc la presentació de les conclusions de l’informe ‘El Panoràmic’, projecte del qual la Fundació Pere Tarrés n’és impulsora, juntament amb el Consell d’Associacions de Barcelona, la Fundació Ferrer i Guàrdia i l’Observatori del Tercer Sector.


La Fundació Pere Tarrés participa en la creació del mapa de distribució d’aliments

La Fundació Pere Tarrés participa en la creació del mapa de distribució d’aliments

11.10.19 - El Departament de Consultoria i Estudis (CiE) de la Fundació Pere Tarrés ha participat en la creació del Mapa de serveis de distribució d’aliments (SDA) de la província de Barcelona.


El Departament de Consultoria i Estudis avalua l’impacte d’un programa que capacita a les persones amb espondilitis anquilosant

El Departament de Consultoria i Estudis avalua l’impacte d’un programa que capacita a les persones amb espondilitis anquilosant

05.09.19 - Es tracta d’un projecte que pretén facilitar a pacients la forma de conviure amb la patologia, capacitant-los en l’aprenentatge de tècniques de control i la gestió de la malaltia.


Opinió

Entre les entitats que han confiat en nosaltres hi ha:

Projectes

Gestionem
+ de 60 projectes anualment

Clients

Satisfacció mitjana
8,75/10 dels nostres clients

Certificat

ISO 9001

Què us podem oferir? - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés va néixer amb la voluntat de contribuir a la cohesió i el benestar social i d’afavorir l’enfortiment institucional de les entitats. Amb més de 20 anys de trajectòria, vàrem començar la nostra activitat l’any 1999 com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculats a la Universitat Ramon Llull, i vam créixer fi ns a desenvolupar línies de treball de consultoria i recerca pròpies.

Orientem la nostra activitat a la identifi cació de necessitats socials i acompanyament a les entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, desenvolupament i sostenibilitat institucional. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són la base de la nostra proposta.

Amb un equip professional i pluridisciplinar de més de 25 persones, aportem solucions efectives i innovadores en la millora de l’estratègia, la gestió i l’organització, l’avaluació de plans, programes i projectes, l’elaboració d’estudis qualitatius i quantitatius, l’enfortiment institucional en responsabilitat social, la comunicació i la gestió de serveis, entre d’altres.