Orientem la nostra activitat a la identificació de necessitats socials i l’acompanyament d’entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora i sostenibilitat institucional

Notícies

Un estudi permet identificar els perfils més habituals de persones cuidadores no professionals

Un estudi permet identificar els perfils més habituals de persones cuidadores no professionals

25.03.20 - El Departament de Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés ha presentat els primers resultats de l’estudi ‘Personas cuidadoras no profesionales: Evaluación de la calidad de vida, perfiles prevalentes y nuevas situaciones’.


Per tal de contribuir a la contenció del COVID19, l’equip de la Fundació teletreballarà a partir de dilluns

Per tal de contribuir a la contenció del COVID19, l’equip de la Fundació teletreballarà a partir de dilluns

13.03.20 - A la Fundació Pere Tarrés ens sumem a la crida a la responsabilitat emesa per les autoritats públiques i sanitàries.


La Fundació Pere Tarrés acull la presentació de l’estudi ‘Luces y sombras de la medición del impacto social en España’

La Fundació Pere Tarrés acull la presentació de l’estudi ‘Luces y sombras de la medición del impacto social en España’

18.02.20 - “Allò evident és que la mesura de l’impacte ha vingut per a quedar-se”. Així tancava Bernardo García la presentació dels resultats de l’estudi ‘Luces y sombras de la medición del impacto social en España’.


Opinió

Entre les entitats que han confiat en nosaltres hi ha:

Projectes

Gestionem
+ de 60 projectes anualment

Clients

Satisfacció mitjana
8,75/10 dels nostres clients

Certificat

ISO 9001

Què us podem oferir? - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés va néixer amb la voluntat de contribuir a la cohesió i el benestar social i d’afavorir l’enfortiment institucional de les entitats. Amb més de 20 anys de trajectòria, vàrem començar la nostra activitat l’any 1999 com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculats a la Universitat Ramon Llull, i vam créixer fi ns a desenvolupar línies de treball de consultoria i recerca pròpies.

Orientem la nostra activitat a la identifi cació de necessitats socials i acompanyament a les entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, desenvolupament i sostenibilitat institucional. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són la base de la nostra proposta.

Amb un equip professional i pluridisciplinar de més de 25 persones, aportem solucions efectives i innovadores en la millora de l’estratègia, la gestió i l’organització, l’avaluació de plans, programes i projectes, l’elaboració d’estudis qualitatius i quantitatius, l’enfortiment institucional en responsabilitat social, la comunicació i la gestió de serveis, entre d’altres.