Orientem la nostra activitat a la identificació de necessitats socials i l’acompanyament d’entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora i sostenibilitat institucional

Notícies

La Covid-19 i la qualitat de vida de les persones cuidadores

La Covid-19 i la qualitat de vida de les persones cuidadores

13.05.20 - Des del Departament de Consultoria i Estudis (CiE) de la Fundació Pere Tarrés s’ha engegat una nova onada en la recerca sobre la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.


8 de cada 10 persones cuidadores no professionals són dones, segons un informe

8 de cada 10 persones cuidadores no professionals són dones, segons un informe

01.04.20 - L’estudi també detecta que la gran majoria d’aquestes persones no compta amb cap servei o prestació, no se sent lliure per organitzar la seva vida i tampoc no disposa de temps lliure suficient per a ella mateixa.


Un estudi permet identificar els perfils més habituals de persones cuidadores no professionals

Un estudi permet identificar els perfils més habituals de persones cuidadores no professionals

25.03.20 - El Departament de Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés ha presentat els primers resultats de l’estudi ‘Personas cuidadoras no profesionales: Evaluación de la calidad de vida, perfiles prevalentes y nuevas situaciones’.


Opinió

Entre les entitats que han confiat en nosaltres hi ha:

Projectes

Gestionem
+ de 60 projectes anualment

Clients

Satisfacció mitjana
8,75/10 dels nostres clients

Certificat

ISO 9001

Què us podem oferir? - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés va néixer amb la voluntat de contribuir a la cohesió i el benestar social i d’afavorir l’enfortiment institucional de les entitats. Amb més de 20 anys de trajectòria, vàrem començar la nostra activitat l’any 1999 com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculats a la Universitat Ramon Llull, i vam créixer fi ns a desenvolupar línies de treball de consultoria i recerca pròpies.

Orientem la nostra activitat a la identifi cació de necessitats socials i acompanyament a les entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, desenvolupament i sostenibilitat institucional. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són la base de la nostra proposta.

Amb un equip professional i pluridisciplinar de més de 25 persones, aportem solucions efectives i innovadores en la millora de l’estratègia, la gestió i l’organització, l’avaluació de plans, programes i projectes, l’elaboració d’estudis qualitatius i quantitatius, l’enfortiment institucional en responsabilitat social, la comunicació i la gestió de serveis, entre d’altres.