Orientem la nostra activitat a la identificació de necessitats socials i l’acompanyament d’entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora i sostenibilitat institucional

Notícies

Quina és la qualitat de vida de les persones cuidadores en pandèmia?

Quina és la qualitat de vida de les persones cuidadores en pandèmia?

13.05.21 - El Departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés posa en marxa una nova onada en la recerca sobre la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.


Una jornada evidencia la necessitat de reformar el sistema de pensions per respondre a les noves necessitats socials

Una jornada evidencia la necessitat de reformar el sistema de pensions per respondre a les noves necessitats socials

06.05.21 - Una jornada organitzada per la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Agrupació va posar ahir sobre la taula la necessitat de reformar el sistema de pensions per respondre als canvis demogràfics, especialment a l’augment de l’esperança de vida que ha originat un envelliment de la població sense precedents en la història: es calcula que a l’any 2040, l’Estat Espanyol doblarà el pes dels ciutadans més grans de 60 anys, cosa que obligarà a destinar més despesa pública que mai a aquest col·lectiu.


El 30% de les famílies becades per la Fundació Pere Tarrés no havia demanat ajudes abans

El 30% de les famílies becades per la Fundació Pere Tarrés no havia demanat ajudes abans

28.04.21 - La crisi econòmica i social arran del Covid-19 està ampliant un nou perfil de família que sol·licita les beques per a les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. Així ho recull l’informe ‘Les condicions de vida de les famílies beneficiàries de les beques de activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés’ que s’ha presentat avui al centre socioeducatiu del Raval, a Barcelona.


Opinió

Entre les entitats que han confiat en nosaltres hi ha:

Projectes

Gestionem
+ de 60 projectes anualment

Clients

Satisfacció mitjana
8,75/10 dels nostres clients

Certificat

ISO 9001

Què us podem oferir? - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés va néixer amb la voluntat de contribuir a la cohesió i el benestar social i d’afavorir l’enfortiment institucional de les entitats. Amb més de 20 anys de trajectòria, vàrem començar la nostra activitat l’any 1999 com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculats a la Universitat Ramon Llull, i vam créixer fi ns a desenvolupar línies de treball de consultoria i recerca pròpies.

Orientem la nostra activitat a la identifi cació de necessitats socials i acompanyament a les entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, desenvolupament i sostenibilitat institucional. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són la base de la nostra proposta.

Amb un equip professional i pluridisciplinar de més de 25 persones, aportem solucions efectives i innovadores en la millora de l’estratègia, la gestió i l’organització, l’avaluació de plans, programes i projectes, l’elaboració d’estudis qualitatius i quantitatius, l’enfortiment institucional en responsabilitat social, la comunicació i la gestió de serveis, entre d’altres.