Orientem la nostra activitat a la identificació de necessitats socials i l’acompanyament d’entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora i sostenibilitat institucional

Notícies

La Fundació Pere Tarrés gestiona el servei d’assessorament i capacitacions personalitzades a les entitats de Sant Adrià de Besòs

La Fundació Pere Tarrés gestiona el servei d’assessorament i capacitacions personalitzades a les entitats de Sant Adrià de Besòs

09.09.20 - L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, a través del Servei de Participació Ciutadana ha confiat amb la Fundació Pere Tarrés per encarregar-se del servei d’assessorament i capacitacions personalitzades a les entitats d’aquest municipi del Barcelonès.


La Fundació Pere Tarrés elabora els continguts d’una guia d’activitats esportives adaptades al context de la Covid-19

La Fundació Pere Tarrés elabora els continguts d’una guia d’activitats esportives adaptades al context de la Covid-19

07.07.20 - Des de la Fundació Pere Tarrés hem participat en l’elaboració de la ‘Guia d’activitats esportives adaptades al context de la COVID-19 per a casals d’estiu’, publicada per la Diputació de Barcelona, tenint en compte les recomanacions sanitàries i de protecció.


La Fundació Pere Tarrés participa en un estudi que analitza la situació de les persones sense llar a Barcelona

La Fundació Pere Tarrés participa en un estudi que analitza la situació de les persones sense llar a Barcelona

23.06.20 - La Síndica de Greuges de Barcelona ha publicat un estudi sobre l’atenció a les persones sense llar a la ciutat de Barcelona durant els anys 2018 i 2019. Des del Departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés s’hi ha participat donant suport a tot l'estudi qualitatiu, centrat en les causes i conseqüències del sensellarisme.


Opinió

Entre les entitats que han confiat en nosaltres hi ha:

Projectes

Gestionem
+ de 60 projectes anualment

Clients

Satisfacció mitjana
8,75/10 dels nostres clients

Certificat

ISO 9001

Què us podem oferir? - * Camps obligatoris

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés va néixer amb la voluntat de contribuir a la cohesió i el benestar social i d’afavorir l’enfortiment institucional de les entitats. Amb més de 20 anys de trajectòria, vàrem començar la nostra activitat l’any 1999 com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculats a la Universitat Ramon Llull, i vam créixer fi ns a desenvolupar línies de treball de consultoria i recerca pròpies.

Orientem la nostra activitat a la identifi cació de necessitats socials i acompanyament a les entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, desenvolupament i sostenibilitat institucional. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són la base de la nostra proposta.

Amb un equip professional i pluridisciplinar de més de 25 persones, aportem solucions efectives i innovadores en la millora de l’estratègia, la gestió i l’organització, l’avaluació de plans, programes i projectes, l’elaboració d’estudis qualitatius i quantitatius, l’enfortiment institucional en responsabilitat social, la comunicació i la gestió de serveis, entre d’altres.