La Xarxa de Centres Socioeducatius agrupa Centres Socioeducatius que treballen per millorar la situació dels infants en situació de vulnerabilitat social

Actualitat

Memòria 2021 de la Taula del Tercer Sector

27.07.22 - Ja pots conèixer els projectes que la Taula del Tercer Sector Social ha desenvolupat durant el 2021 per a contribuir a la recuperació social i descobrir el seu impacte en les principals línies de treball de la institució: la incidència per defensar els drets socials i reduir la pobresa, l'exclusió i les desigualtats i l'enfortiment de les entitats del tercer sector social.
Veure més


La llei per acabar amb la violència a nens/es

27.07.22 - La llei per acabar amb la violència a l'infància explicada per nens/es. 

Es va aprovar el 4 de juny de 2021 i el seu objectiu és assegurar i protegir els drets de nenes, nens i adolescents, la seva protecció física, psicològica i moral enfront de qualsevol mena de violència perquè puguin desenvolupar-se lliurement.

Es important conèixer aquesta llei i saber reconèixer qualsevol forma de violència, així podent ajudar, denunciar o saber on anar en cas necessari. També es molt important que coneguin els seus drets i obligacions per tal que aquesta llei es compleixi. 


Veure més


Interseccionalitat i exclusió social

27.07.22 - Nova capsula de coneixement en acció social. Interseccionalitat i exclusió social. Per la Facultat d'Educació i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull.

Totes les persones som vulnerables, tu també. No obstant això, depenent d’algunes de les teves característiques, tindràs més o menys punts de poder estar socialment exclosa.

Marta Ausona. Professora Investigadora de la Facultat d'Educació i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull.
Veure més


Agenda

No hi ha events a l'agenda


Accedeix al Gesplai

capsa-formacio1.jpg

Formació

capsa-cases-colonies1.jpg

Cases de colònies

capsa-guia-recursos1.jpg

Guia de recursos