La Xarxa de Centres Socioeducatius agrupa Centres Socioeducatius que treballen per millorar la situació dels infants en situació de vulnerabilitat social

Actualitat

Guía para el trabajo de los ODS en tiempo libre educativo

30.05.23 - Es presenta aquesta guia que ha realitzat Didania i les seves entitats membre, per tal d'aportar propostes concretes d'intervenció, experiències d'èxit..., amb l'objectiu que pugui ser útil per totes aquelles persones amb responsabilitat educativa en activitats de temps lliure amb interès que les activitats amb infància i joventut siguin més sostenibles en el seu ampli sentit.
Veure més


Vols acollir alumnat en pràctiques a la teva entitat social?

30.05.23 - Si voleu acollir un/a estudiant en pràctiques de la UPF, cal enviar un correu a carreres.professionals@upf.edu i, si teniu dubtes sobre les gestions, podeu contactar amb amartinez@tercersector.cat.
Veure més


25 anys de Centre Sant Jaume

30.05.23 - És una immensa alegria per a nosaltres comprovar que el COMPROMÍS que l’abril de 1997 va portar a la comunitat educativa de l’Escola Sant Ignasi de Sarrià a fundar el Centre Sant Jaume, ha anat COMPROTENT a més i més gent al llarg d’aquest quart de segle.

Sense cap dubte, la celebració dels 25 anys de l’entitat impregnarà el dia a dia de la nostra activitat en un any que estarà marcat per dos reptes molt il·lusionants. D’una banda, mantenir els projectes habituals amb la mateixa qualitat de sempre i de l’altra, reforçar certs aspectes relacionats amb la família, la inserció sociolaboral i el treball comunitari.


Veure més


Agenda

14.06.23 09:00h

Reunió General XaCS


15.06.23 10:00h

Comissió Permanent XaCS


13.07.23 10:00h

Comissió Permanent XaCS


Accedeix al Gesplai

capsa-formacio1.jpg

Formació

capsa-cases-colonies1.jpg

Cases de colònies

capsa-guia-recursos1.jpg

Guia de recursos