La Xarxa de Centres Socioeducatius agrupa Centres Socioeducatius que treballen per millorar la situació dels infants en situació de vulnerabilitat social

Actualitat

Oberta la convocatòria dels Premis La Confederació 2022

26.05.22 - Amb aquests premis es vol reconèixer iniciatives transformadores en la dimensió de la governança i de la transformació social portades a terme per entitats del Tercer Sector Social de l’àmbit dels serveis socials i d’atenció a les persones. 

Per aquesta sisena edició s’ha renovat el suport del Departament d'Empresa i Treball, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l'Ajuntament de Barcelona.

Us animen a presentar les vostres candidatures!
Veure més


Emocions bàsiques i evolució personal i social: claus per a la comunicació interpersonal

26.05.22 - Els imperdibles de La Confederació, on tindrem l'ocasió de reflexionar amb la Nuria Moreno, qui ens parlarà sobre les emocions bàsiques, quines funcions tenen i com ens ajuden a sobreviure i connectar amb les altres persones. Si bé és cert que Moreno ja va participar en aquest espai fa uns mesos, en aquesta ocasió posarem el focus en alguns elements que són fonamentals per a la comunicació interpersonal.
Veure més


Inici tramitació parlamentària llei Tercer Sector Social de Catalunya

26.05.22 - El 24 de maig de 2022 va començar la proposta de Llei del Tercer Sector Social de Catalunya iniciarà la seva tramitació al Parlament de Catalunya.


Veure més


Agenda

20.06.22 10:00h

Comissió Permanent XaCS


14.07.22 10:00h

Comissió Permanent XaCS


Accedeix al Gesplai

capsa-formacio1.jpg

Formació

capsa-cases-colonies1.jpg

Cases de colònies

capsa-guia-recursos1.jpg

Guia de recursos