Actualitat

Notícia Model SIS a El Periódico

24.03.20

Us fem arribar una notícia de El Periódico de Catalunya del 14 de març on es parla del Model SIS i la incertesa que hi ha a les entitats al respecte. El títol de l'article és: "Els casals de nens en risc social temen pel seu futur"

Notícia EPC

Crida Estudi ODS al Congrès del Tercer Sector

24.03.20

La Taula del Tercer Sector fa una crida a la participació en l'estudi que estan fent sobre el grau de participació i assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible al sector social. Les millor pràctiques estaran a l'exposició sobre els ODS que es durà a terme en el marc del 7è Congrès del Tercer Sector Social.

Podeu trobar les indicacions i el qüestionari als següents enllaços:

Breus Indicacions Qüestionari

Suport psicològic per als serveis socials

24.03.20

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Col·legi de Psicòlegs amplien el servei de suport psicològic gratuït pel COVID19 a les professionals dels serveis socials. Fins ara, aquest suport per a la gestió emocional era per als professionals de salut. Es reforça el 93 567 88 56, gratuït, que el Departament difondrà entre els professionals de l'àmbit social.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

Informació

Ampliació termini Premis La Confederació

18.03.20

Donada la situació d'excepcionalitat que s'està vivint, La Confederació ha decidit allargar el termini de presentació dels seus premis. Quan hi hagi una nova data s'informarà a la pàgina dels Premis:

Premis La Confederació

Recomanacions Empreses i Treballadors

10.03.20

LUs fem arribar un document de recomanacions de part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies sobre el seguiment i evolució de les informacions sobre el Coronavirus pels Treballadors

Recomanacions

Acta GT Eix de Gestió 20200225

10.03.20

El passat 25 de febrer es va reunir el Grup de Treball de l'Eix de Gestió per fer un seguiment del Pla de Treball 2020 i començar a treballar algunes accions proposades. Podeu trobar l'acta en el següent enllaç:

Acta GT Eix Gestió

Recursos formatius gratuïts en competències digitals

10.03.20

La Confederació ens fa arribar informació sobre els recursos formatius gratuïts en competències digitals impulsats per la Fundación Estatl para la Formación en el Empleo -FUNDAE- i el Servició Público de Empleo Estatal.

Els cursos s'adrecen a personal en actiu, especialment pertanyent a Pimes, i a persones en situació d'atur. Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

Formació gratuïta

Resum de la trobada amb el Conseller d'Economia

28.02.20

La Taula del Tercer Sector es va reunir amb el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda; el conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el secretari general del DTASF i la secretària d'economia que van explicar les línies mestres del nou pressupost de la Generalitat.

Per conèixer la informació que es va traslladar podeu consultar la presentació en el següent enllaç:

Pressupostos 2020

Premis La Confederació 2020

28.02.20

La Confederació obre la convocatòria de la 4a edició dels seus Premis per a reconèixer iniciatives de governança democràtica i de transformació social impulsades per organitzacions del Tercer Sector Social.

Per tenir més informació de les bases podeu consultar el següent enllaç

Bases

Tesi Doctoral sobre Treball en Famílies

21.02.20

El passat 18 de febrer en Xavi Escribano va presentar la seva Tesi Doctoral entorn el Treball amb Famílies. El Xavi portava 4 anys fent recerca i implementant activitats en diversos centres de la XaCS. La qualificació de la Tesi va ser d'excel·lent.

D'aquesta tesi van sorgir una Guia de Treball (a disposició vostra), una doble formació per educadors de la XaCS i una jornada d'implementació de la Guia realitzada el 2019.