Actualitat

Ajuts MAPFRE per l'impuls de l'ocupació

29.06.20

La Fundació MAPFRE llença una convocatòria extraordinària de 1500 ajuts a l'ocupació dirigida a entitats amb fins a 5 treballadors. Les bases de la convocatòria es poden trobar al següent enllaç.

Ajuts MAPFRE

Actualitat Línies d'ajuts Activitats Estiu 2020

26.06.20

La Direcció de la Confederació es va posar en contacte amb la Directora General de Joventut per saber en quin punt estaven les convocatòries de les tres línies d'ajuts per les activitats de lleure d'aquest estiu. La resposta va ser que els endarreriments són deguts als procediments interns necessaris. S'espera que la publicació sigui durant la present setmana.

Enquesta Voluntariat i ODS

23.06.20

La Plataforma de Voluntariat d'Espanya (PVE) ha creat un qüestionari per recollir l'opinió dels voluntaris respecte els ODS.

Podeu trobar el qüestionari en el següent enllaç

Qüestionari

Informe UNICEF Salut mental i infància

22.06.20

UNICEF ha publicat un informe sobre la Salut mental i infància en l'escenari de la COVID-19. 

Aquest informe es considera una oportunitat per avançar en el compliment dels drets dels infants i de l'Agenda 2030. Podeu trobar l'informe en el següent enllaç.

Informe UNICEF

Càpsules de coneixement i debat

17.06.20

La Confederació ha anunciat noves càpsules de coneixement disponibles de manera virtual. Es pot trobar més informació en el butlletí següent:

Càpsules

Reflexions de Futur: entrevista a Genís Roca

12.06.20

La Taula del Tercer Sector ha publicat una nova entrevista del seu projecte "Reflexions de futur". En aquesta ocasió en Genís Roca, president i soci de Roca Salvatella, parla sobre l'accés a Internet relacionat amb els drets d'escolarització o al treball.

Podeu consultar l'entrevista al següent enllaç.

Entrevista

Conversar amb adolescents en dificultat social

12.06.20

El ministeri de Sanitat ha editat una guia d'ús per conversar amb adolescents en dificultad social. Es tracta d'una guia orientada al canvi inspirada en l'entrevista motivacional.

Podeu trobar la guia en el següent enllaç

Guia

Estudi de la Taula sobre bretxa digital

08.06.20

El proper 16 de juny, la Taula del Tercer Sector Social presenta l'estudi "La Bretxa Digital en les persones ateses pels Serveis Socials". La presentació es realitzarà a través de youtube. Podeu trobar més informació al següent enllaç.

Informació

Fundació Telefónica: Conecta Educación

21.05.20

La Fundació Telefónica ha engegat la iniciativa "Conecta Educación" amb experiències educatives disponibles a Internet per diferents edats i organitzades per temes. Podeu trobar-la clicant a l'enllaç.

Conecta Educación

Anuari especial #Covid-19

21.05.20

La Confederació ha repensat l'edició anual de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya adaptant-lo a la situació actual. Enguany es pretén analitzar l'impacte econòmic, laboral i organitzatiu de les entitats del Tercer Sector a Catalunya.

Podeu aconseguir més informació i contestar el qüestionari fins el 15 de juny al següent enllaç

Anuari Confederació