Actualitat

Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social

18.06.21

La Confederació presenta l'Anuari 2021 que permetrà conèixer la realitat del sector, especialment després d'un any de convivència amb la pandèmia de la COVID-19. Es necessita el suport de totes les entitats per aconseguir el màxim de respostes. L'enllaç estarà disponible fins el 29 de juny de 2021.

Qüestionari

Les barreres a la participació política

16.06.21

La Taula del Tercer Sector, en col·laboració amb el Diari Ara i l'Ateneu Barcelonès, organitzat el proper 29 de juny a les 9h30 un nou debat "Catalunya social" per presentar l'informe "Les barreres a la participació política: una qüestió de democràcia i cohesió". 

Imprescindible inscripció prèvia. També es retransmetrà via streaming al Canal de Youtube.

Programa Inscripcions

Entrevista a Míriam Hatibi

15.06.21

En una nova entrevista del cicle "Reflexions de Futur" s'aborden les necessitats generades per la Covid-19 des d'una perspectiva d'interculturalitat amb Míriam Hatibi. Ella és consultora de comunicació i activista antiracista.

Vídeo

Cursos Online 100% subvencionats

11.06.21

La Fundació Pere Tarrés organitza dos cursos 100% subvencionats en format online. Són formacions introductòries sobre la gestió de l'economia social i l'entorn digital:

  • Analítica web i pla de màrqueting digital. 50 hores. Del 21/7 al 17/9
  • Gestió empreses economia social. 10 hores. Del 16/6 al 9/7

En els enllaços trobareu més informació i com inscriure's.

Analítica web Gestió empreses

Taula tercer sector: el valor de la transparència

08.06.21

La Taula d'Entitats del Tercer Sector i la Generalitat de Catalunya organitzent conjuntament la jornada "El valor de la transparència en el tercer sector social: generant confiança ciutadana". L'ante serà via Zoom el dia 1 de juliol de 9:30 a 11h30. És imprescindible inscripció prèvia.

Inscripció

Informe de l'Anuari Especial Covid-19

03.06.21

La Confederació presenta l'informe de l'Anuari Especial Covid-19. En el mateix s'analitza l'impacte econòmic, laboral i organitzatiu del Tercer Sector Social de Catalunya. 

La mateixa Confederació comparteix un parell d'iniciatives en què demana col·laboració: participar en una enquesta ràpida per contrastar dades i la difusió d'una nota de premsa apel·lant al nou Govern a reforçar el Tercer Sector.

Anuari

Enquesta del Baròmetre 2021

02.06.21

La Taula del Tercer Sector anima a les entitats de de Barcelona i la seva àrea metropolitana a participar en l'enquesta del Baròmetre 2021. La temàtica és doble: conèixer la situació de les entitats en el context de la pandèmia i la relació amb les entitats locals.

Enquesta

Enquesta valoració COSPE 2021

02.06.21

La Taula del Tercer Sector ha creat una enquesta per recollir les valoracions de les entitats respecte la convocatòria de la COSPE 2021.

Enquesta

Càpsula coneixement: L'accessibilitat, generadora d'igualtat

27.05.21

Òscar Martínez, professor de la Facultat Pere Tarrés, parla en aquesta càpsula sobre l'accessibilitat i el disseny de les ciutats com a generadores d'igualtat per tota la població.

Càpsula text Càpsula Vídeo

Nova càpsula de coneixement: La bretxa digital

13.05.21

El degà de la Facultat Pere Tarrés comparteix la seva experiència entorn la Bretxa Digital parlant del seu origen i conseqüències per la població (text i vídeo).

Vídeo Càpsula Text Càpsula