Troba el teu curs

Presentació

El Centre de Formació de la Fundació Pere Tarrés (històricament l’Escola de l’Esplai) és un centre especialitzat i de referència en formació de professionals del Tercer Sector i voluntaris, en el qual oferim cursos per a l’educació en el lleure, l’acció social i la gestió d’organitzacions sense ànim de lucre i socials.

Participem en els sistemes de formació professional per a l’ocupació i la formació contínua, especialment en les famílies de serveis socioculturals i a la comunitat, la seguretat i el medi ambient.

Com a centre de formació, l’any 1960 vam fer el primer curs d’educadors en el lleure i, a primers dels anys 80, es va dur a terme la primera formació estatal en atenció a persones amb dependència a domicili.

El nostre equip està format per a professionals de diversos àmbits de coneixement que aportem continguts, metodologies, reflexions i discurs propi als nostres cursos. Desenvolupem recerques i consultoria en les àrees de treball del centre per millorar la intervenció social i educativa i enfortir les entitats.

Estem al costat de les persones al llarg del seu procés formatiu, i de les organitzacions, per tal de donar respostes ajustades i potenciar el seu talent. Oferim formació a mida per a més de 400 entitats i administracions públiques cada any, i tenim subscrits acords de pràctiques amb més de 400 organitzacions.

Més de 38.000 participants en els nostres cursos de lleure, acció social, gestió d’entitats i programes d´inserció sociolaboral en el nostre centre de formació. Disposem d’un índex de satisfacció superior al 9.4 sobre 10 en cursos de l’àrea social. A la formació ocupacional, el nivell d’inserció laboral és superior al 70% segons dades del SOC.

Els nostres cursos

Tota l’oferta formativa està pensada i dissenyada per a que totes aquelles persones estudiants, professionals i voluntaris que desitgin reciclar o actualitzar els seus coneixements i/o adquirir noves habilitats en el món social, trobin cursos adequats per a poder millorar la seva qualificació professional.

Des de la Fundació Pere Tarrés, creiem que la formació continua és rellevant. Per aquest motiu, oferim cursos de diverses modalitats (online, presencials, intensius, residencials, subvencionats...) i de diverses àrees formatives: infància, joventut, família; salut mental, gent gran; gestió d’entitats; voluntariat; lleure educatiu; persones amb discapacitats; inserció sociolaboral; primera infància, escola i menjadors; monitors i directors de lleure, entre d’altres.

També oferim Cicles Formatius de Grau Superior en Educació Infantil i Integració Social. Dues formacions que estan dissenyades perquè els alumnes adquireixin de manera pràctiques i vivencial les competències necessàries i també assoleixin les habilitats fonamentals per adaptar-se als requeriments del mercat laboral.

Cicles formatius de Grau Superior

Catàleg de Formació en Acció Social i gestió d'entitats

Catàleg de Formació en Lleure educatiu i gestió d'entitats 

Tipus de formació

  • Formació presencial, semi-presencial i online
  • Cursos breus d'especialització
  • Certificats de professionalitat
  • Cursos de monitor/a i director/a de lleure
  • Formació a mida
  • Jornades i conferències

Els nostres valors com a centre de formació

L’acció de les persones que formem part de la Fundació Pere Tarrés està arrelada en els valors de l’humanisme cristià. El nostre compromís educatiu i social ens porta a treballar per la persona i la comunitat des de l’amor als altres, la recerca de la fraternitat i la justícia, l’ètica, l’actitud de servei vers el feble, la interioritat i l’espiritualitat, el treball per la pau i la veritat.

L’estil d’actuació d’aquests valors el concretem en:

Educació

Educació

Entenem l'educació com l'eix de la nostra missió i la millor forma d'ajudar a créixer a les persones

Compromís

Compromís

Estem compromesos amb la transformació social vers la igualtat i la justícia social.

Responsabilitat

Responsabilitat

Promovem una manera de fer rigorosa, responsable i de qualitat.

Entusiasme

Entusiasme

Ens impliquem, apropant-nos als altres amb honestedat i entusiasme.

Centre de Formació: dades

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15