Troba el teu curs

Qui som?

T’ACOMPANYEM EN ELS TEUS REPTES. APORTEM SOLUCIONS

El Centre de Formació Pere Tarrés és un centre especialitzat i de referència en formació, tant ocupacional com contínua, de professionals del tercer sector i voluntaris, en el qual oferim cursos per a l’educació en el lleure, l’acció social i la gestió d’organitzacions sense ànim de lucre i socials.

Més de 38.000 participants en els nostres cursos de lleure, acció social, gestió d’entitats i programes d’inserció sociolaboral en el nostre centre de formació. Disposem d’un índex de satisfacció superior al 9.4 sobre 10 en cursos de l’àrea social.

Qui som?

Àrees de formació

Demana més informació

Nom Entitat
Càrrec
Nom
Cognoms
Correu electrònic
Telèfon
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 (ext 3536) promocio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona