Troba el teu curs

Borsa de treball

Borsa de treball

Amb més de 60 anys d’experiència, referents de l’acció social i una de les entitats que més ocupació genera del tercer sector, la Fundació Pere Tarrés disposa d’una borsa de treball pròpia interna i activa, així com d’altres entitats, empreses i organismes que hi contacten per sol·licitar professionals per a més de 6.000 treballadors anuals. 

Només en escoles bressol, la Fundació disposa de 36 llars d’infants pròpies, on s’atenen 3.036 infants de 0 a 3 anys.

Comptem amb un ampli equip de més de 1.300 professionals de l’educació i l’acció social que presenten un ampli ventall de perfils per poder donar una resposta flexible i personalitzada a cada projecte. 

El nostre equip

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Vull informació sobre:


Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02

660 698 357

ciclesformatius@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona