Troba el teu curs

Borsa de treball

Borsa de treball

Amb més de 60 anys d’experiència, referents de l’acció social i una de les entitats que més ocupació genera del tercer sector, la Fundació Pere Tarrés disposa d’una borsa de treball pròpia interna i activa, així com d’altres entitats, empreses i organismes que hi contacten per sol·licitar professionals per a més de 6.000 treballadors anuals. 

Només en escoles bressol, la Fundació disposa de 36 llars d’infants pròpies, on s’atenen 3.036 infants de 0 a 3 anys.

Comptem amb un ampli equip de més de 1.300 professionals de l’educació i l’acció social que presenten un ampli ventall de perfils per poder donar una resposta flexible i personalitzada a cada projecte. 

El nostre equip

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02

660 698 357

ciclesformatius@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona