Troba el teu curs

Accés a la Universitat

Passarel·la a la universitat

Continua formant-te en l’acció social amb la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URLon podràs estudiar el grau en Educació Social, el grau en Treball Social, la doble titulació en els graus d’Educació Social i Treball Social, els màsters universitaris i postgraus en les àrees d’infància, adolescència i família, tercer sector, inserció laboral, gent gran, counselling, ètica, cooperació i drogodependències; a més dels seminaris especialitzats i amb condicions avantatjoses per als alumnes dels nostres cicles formatius.

La Universitat Ramon Llull - Fundació Pere Tarrés convalida amb 30 crèdits dels seus graus l’alumnat que prové dels cicles formatius de la Fundació.

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Vull informació sobre:


Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02

660 698 357

ciclesformatius@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona