Troba el teu curs

Modalitats i nivells

Des de la Fundació Pere Tarrés oferim cursos de Programació Oberta vinculats amb el món del lleure, l’acció social i la gestió d'entitats que responen a una metodologia de formació contínua adaptada a les persones adultes i a la societat actual. Dins de la Programació Oberta, els cursos consten de dos tipologies de nivell que es classifiquen entre el nivell bàsic i els d’especialització mitjà i avançat. A més, en els cursos hi trobem diferents modalitats d’impartició basades en els següents aspectes pedagògics, que permeten a l'alumnat assolir el seu aprenentatge de forma significativa:

  • Aprenentatge col·laboratiu, flexible i personalitzat.
  • El protagonista és l'alumne.
  • Desenvolupament de competències.
  • Recursos digitals multiformat, multimèdia i interactius.

Per tant, les modalitats que hi podràs trobar dins de la PO són:

  • Online: La formació online es realitza íntegrament en línia per mitjà d’una aula virtual sense horaris prefixats ni desplaçaments.
  • Online en directe: La formació online en directe s'imparteix mitjançant sessions síncrones, és a dir, en temps real, on l'alumne s’ha de connectar a l'aula virtual en un horari concret.
  • Presencial: La formació presencial consisteix a dur a terme l’activitat formativa en un lloc físic i en directe.
  • Mixta: Per acabar, dins la formació mixta hi trobem, per una banda, formacions mixtes presencials (presencial + continguts i exercicis online) i, per l’altra, formacions mixtes en directe (Zoom + continguts i exercicis online).

Modalitats

Descobreix els aspectes pedagògics que treballem - Fundació Pere Tarrés

Modalitats de formació dels cursos online - Fundació Pere Tarrés

Àrees de formació

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15