Qui som

L'acció educativa i social que porta a terme la Fundació Pere Tarrés és possible gràcies a la implicació i la professionalitat d'un gran equip de treballadors/es i, voluntaris/àries.

Com ens organitzem?

Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans

La federació de centres d’educació en el lleure presents en diferents diòcesis i distribuïts en les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida, Mallorca, Menorca i també Andorra.

MÉS INFORMACIÓ

Xarxa de Centres Socioeducatius

Els centres treballen cada dia perquè tots els infants, amb independència del seu origen i condició social, puguin desenvolupar-se humanament, espiritual, emocional i competencial perquè, en un futur, puguin gaudir d’una vida plena.

MÉS INFORMACIÓ

Servei Colònies de Vacances

Ofereix els equipaments que gestiona la Fundació com a mitjans perquè es puguin portar a terme les activitats educatives de lleure així com els equips d’educadors i educadores que realitzen les activitats d’educació ambiental, colònies escolars, colònies d’estiu i activitats educatives per a famílies.

MÉS INFORMACIÓ

Projectes educatius i socials

Ofereix serveis educatius i socials i a escoles, administracions públiques, empreses, entitats i altres organitzacions.

MÉS INFORMACIÓ

Formació, consultoria i estudis

Realitza formació en educació en el lleure, acció social, formació per a entitats, inserció laboral i consultoria i estudis en l’àmbit social.

MÉS INFORMACIÓ FORMACIÓ

MÉS INFORMACIÓ CONSULTORIA I ESTUDIS

Facultat d'Educació Social i Treball Social - URL

Facultat Centre universitari d’acció social adscrit a la Universitat Ramon Llull que ofereix el Grau en Educació Social, el Grau en Treball Social i diferents màsters, postgraus i experts universitaris en acció social.

MÉS INFORMACIÓ