EDUCACIÓ SOCIAL I TREBALL SOCIAL
BLOC DE LA FACULTAT PERE TARRÉS

Mirades sobre la infància
Infància Petita infància Educació

Mirades sobre la infància

Jesús Vilar - Director Acadèmic de Grau, director de Publicacions i professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL

Ara que arriba l'època de fer nous propòsits per a l'any que acabem de començar, pot ser un bon moment per reflexionar novament sobre les mirades que projectem sobre la infància.

Veure més
Acompanyar a qui acompanya
Educació social Infància vulnerable Menors migrants no acompanyats

Acompanyar a qui acompanya

Maite Marzo Arpón - Professora dels Graus en Educació Social i en Treball Social i dels Màsters de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés

Estem immersos en un parlar continu al voltant de qui acompanya i com als MENA, però s’ha parlat menys de qui i com s’acompanya als que acompanyen, els educadors socials.

Veure més

Diversitat religiosa i acció socioeducativa

Educació Diversitat cultural Espiritualitat

El monogràfic del núm. 69 de la Revista Educació Social, Revista d’Intervenció Socioeducativa planteja un recull d’articles que ens porten a la reflexió sobre la diversitat religiosa de la societat actual per afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.

Veure més

Com ser Educador/a Social i no morir en l’intent? 4 claus a tenir en compte

Educació social Intervenció social Col·lectius vulnerables

Quan em pregunten què és un educador o educadora social, sempre contesto que els que hem estudiat Educació Social tenim clar que ens agrada ajudar als demés. Volem estar al servei dels altres i ser d’utilitat a les seves vides i a la societat. El propòsit però, resulta més bonic que no pas senzill fer-lo realitat perquè per ajudar a algú cal que es donin alguns elements.

Veure més

VIDEOS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS