Joventut

Joventut

Respondre a les necessitats i demandes dels joves des del punt de vista de l’educació, la formació, el treball, el temps lliure, la salut o la participació és l’objectiu dels serveis i projectes amb joves que desenvolupem a la Fundació Pere Tarrés. També acompanyem joves en situacions vulnerables, com ara joves migrants sols, a través de serveis de caràcter residencial.

La finalitat és fomentar el creixement personal, la igualtat d’oportunitats, l’empoderament i les diferents formes de participació juvenil, així com la vinculació al territori i la inclusió social.

Serveis

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal