Equipaments i serveis juvenils

Equipaments i serveis juvenils

La gestió dels equipaments i serveis juvenils l’entenem com un espai educatiu i d’aprenentatge mutu, de caràcter integral, obert a la participació i amb una projecció envers l’entorn comunitari i les necessitats emergents de la població adolescent i jove des d’una lògica preventiva i empoderadora.

Serveis

  • Espais i sales joves
  • Casals de joves
  • Espais de creació artística i cultural
  • Sales d’estudi

Objectius

Treballem per potenciar el protagonisme juvenil, generant espais de participació i promoció d’activitats i projectes a iniciativa dels i de les joves, optant per donar veu als seus interessos i necessitats amb la finalitat de crear projectes per a joves d’activitats diverses i enriquidores. Des d’aquesta mirada, treballem en clau comunitària per construir espais de referència i vinculació per i amb la població adolescent i jove.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal