Oficines joves, Punts d’Informació Juvenil i PIDCES

La gestió dels serveis d’informació i assessorament juvenil ens permet desenvolupar accions, projectes amb joves i activitats que afavoreixin l’autonomia, l’emancipació i l’exercici de la ciutadania per part d’aquest segment de la població. Treballem per actuar com un espai de referència per a la joventut de la ciutat, facilitant l’accés a la informació i vehiculant el contacte amb els diferents serveis i programes de l’entorn.

Oficines joves, Punts d’Informació Juvenil i PIDCES

Serveis

  • Punts d’informació juvenil (PIJ)
  • Oficines joves (OJ)
  • Punt d’informació i dinamització als centres d’educació secundària (PIDCES)

Objectius

Treballem per promoure l’accés a la informació en condicions d’igualtat, atenent la singularitat de les persones joves i la diversitat del col·lectiu juvenil. Creiem que podem generar espais d’atenció des de l’acompanyament, en clau de procés i seguiment, des de l’inici de la consulta o assessorament fins a la seva resolució, atenent temes d’interès com l’ensenyament, recursos laborals, habitatge, salut, cultura, participació, lleure, turisme, entre d’altres. Un altre dels objectius principals rau a potenciar el treball en xarxa amb agents comunitaris, equipaments i serveis per tal d’emprendre accions com la dinamització de campanyes informatives des de la prevenció i la informació.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal