Programes de Medi Obert

Programes de medi obert

La gestió de projectes per a joves en medi obert ens permet treballar a peu de carrer, on adolescents i joves es troben amb els seus iguals, fet que els possibilita varietat i riquesa de relacions. La intervenció des de l’espai públic dona l’oportunitat de potenciar l’ús positiu de l’espai, des de l’aprenentatge, la participació, la creació de xarxes comunitàries i les relacions de suport, generant un vincle educatiu basat en la confiança, la proximitat, la prevenció i el paper protagonista de l’adolescent o jove per transformar el seu entorn i estil relacional.

Serveis

Educadors/es en medi obert

Objectius

Un dels principals objectius en els projectes per a joves de medi obert és afavorir els processos de socialització i convivència ciutadana d’adolescents i joves. Treballem per generar espais de participació i promoció de l’educació en valors, amb la finalitat de promoure activitats socioeducatives vinculades a la cohesió, el civisme i l’arrelament al municipi, que permetin reduir l’impacte i els efectes ocasionats per problemàtiques associades a l’espai públic i prevenir i detectar situacions de risc, promocionant el benestar dels i de les joves i la comunitat.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal