Equipaments de lleure infantil

Equipaments de lleure infantil

Els serveis socioeducatius emmarcats en una perspectiva de lleure són espais de participació i aprenentatge per als infants i les seves famílies. Des de la Fundació Pere Tarrés prioritzem una metodologia centrada en l’infant i els seus interessos, i oferim una cartera de serveis vinculada a les famílies, els seus infants i el seu territori, posant èmfasi en el drets dels infants com a marc d’intervenció familiar.

Serveis

  • Ludoteques
  • Casals infantils
  • Programa “Jugar i descobrir”

Objectius

  • Garantir l’accés a un lleure educatiu de qualitat donant resposta a la Convenció dels Drets dels Infants, que determina que tot infant té dret a l’esbarjo, al joc i a participar en les activitats artístiques i culturals. Per tant els serveis que la Fundació Pere Tarrés gestiona ofereixen projectes enfocats a les necessitats i motivacions dels infants, alhora que generen xarxa comunitària per tal de ser equipaments i serveis oberts i vinculats al territori.
  • Generar programes d’innovació socioeducativa, així com potenciar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en els nostres projectes, per tal d’acompanyar els infants i les seves famílies en els seus processos vitals, concretament en l’etapa de la infància dels seus fills i filles.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal