Innovacio cultural i tecnològica

Pel que fa a innovació cultural i tecnològica, ens centrem en els àmbits artístics, creatius i culturals per fer projectes i dissenyar accions que els incorporen en experiències com visites guiades, tallers culturals i activitats. Les nostres accions culturals integren metodologies innovadores i tecnologies com l’art digital, la realitat virtual o el disseny 3D, entre d’altres, per fer créixer noves formes d'experimentar la cultura d’una manera alternativa. Alhora inclouen la creativitat tecnològica a través de sistemes informàtics de codi obert, programació, gamificació i robòtica.

Innovació cultural i tecnològica

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal