Projectes d'innovació social educativa STEAM i capacitació digital

Alguns exemples dels nostres projectes més consolidats són:

BIBLIOLAB

BIBLIOLAB

Des del 2017 i conjuntament amb la Diputació de Barcelona, es realitzen tallers d’innovació digital, art i tecnologia per a infants, adolescents, joves i adults a les biblioteques de la província de Barcelona.

Comunitat Artistem

Comunitat Artistem

On els educadors i formadors aprenen a implementar accions i activitats STEAM com, per exemple, circuïts elèctrics amb plastilina, disseny i producció 3D, programació, robòtica o realitat virtual, entre d’altres.

Totes les activitats tenen un plantejament pràctic i la seva innovació social rau en el fet que estan enfocades a la cerca de solucions per a problemes quotidians de l’entorn més proper.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal