Innovació social

Innovació Social

Els projectes d'innovació social estan orientats a l'empoderament digital, la formació i la inclusió, apropant la cultura i la tecnologia digital per tal d’enfortir els teixits socials. Amb aquest fi es creen projectes interdisciplinaris d’innovació amb retorn social per a la comunitat, on la ciutadania té una participació activa.

La innovació participativa està connectada a la comunitat i s’implementa de manera efectiva amb el disseny de metodologies híbrides i de tècniques provinents d’altres disciplines com el design thinking i l’UCD (usercentered - design).

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal