El nostre projecte pedagògic

El nostre projecte pedagògic

El nostre model pedagògic s’inspira en els coneixements i els paradigmes educatius que conflueixen en el concepte d’infant propi de la Fundació Pere Tarrés.

Així, entenem que els mateixos nens i nenes han de protagonitzar el seu propi aprenentatge i desenvolupament integral, el qual es construeix a partir de la relació amb la descoberta de l’entorn natural, la curiositat, la llibertat i els estímuls procedents del seu entorn familiar, comunitari i social.

Els nostres referents pedagògics i d’atenció als infants són Maria Montessori i Emmi Pikler, basant-nos també en les evidències respecte de l’aprenentatge de la neurociència educativa.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal