Per què triar la Fundació Pere Tarrés per portar una escola bressol?

Per què triar la Fundació Pere Tarrés per portar una escola bressol?

Som l’entitat referent en el sector educatiu. La nostra experiència es fa present cada any en diferents municipis de Catalunya, on des d’una mirada de respecte vers l’infant gestionem de manera integral els serveis de les escoles municipals de moltes poblacions catalanes. A més, amb la solidesa i versatilitat que ofereix una entitat gran com la Fundació Pere Tarrés podem oferir el nostre suport en àrees com els sistemes informàtics, la gestió de persones, l’administració i la comptabilitat o la qualitat.

L’acompanyament dels infants és a les mans d’un equip de professionals amb més de 25 anys d’experiència en el sector, titulats en Magisteri, Educació Infantil, Pedagogia i Treball Social. Un equip de persones apassionades de la petita infància i, per això, en formació constant i permanent per a la millora de la pràctica educativa.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ | * Camps obligatoris

Dades de contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal