Cronologia

Les persones han estat, són i seran la raó de ser la Fundació Pere Tarrés, un dels pilars de l’acció social sense afany de lucre a Catalunya. Els infants dels primers centres organitzadors de colònies, origen dels actuals centres d’esplais, centren l’inici de la nostra acció que amb els anys s’ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió de serveis socials i socioeducatius.

Les principals fites dels 60 anys de compromís educatiu i social posen de relleu que el millor que té la Fundació son les seves persones; les que hi treballen, però també els infants que participen als centres i a les escoles i els joves, adults o persones grans que participen a les formacions, serveis i programes.

Descarrega’t la infografia

Galeria d'imatges dels 60 anys de la Fundació Pere Tarrés

60è aniversari de l'origen de la Fundació Pere Tarrés

Vídeo dels 60 anys de la Fundació Pere Tarrés

Articles relacionats

Josep Oriol Pujol i Humet: "La qualitat d’una societat es mesura per com tracta els més febles". Entrevista al director general de la Fundació Pere Tarrés. Diari ARA (13/02/2017)
Veure

Monitors, revolució silenciosa. Josep Oriol Pujol i Humet, director de la Fundació Pere Tarrés. La Vanguardia (25/06/2017)
Veure

60 anys de colònies: una empenta per al país. Rafael Ruiz de Gauna, director de relacions institucionals de la Fundació Pere Tarrés. El Punt Avui (27/06/2017)
Veure

Vull tornar a anar de colònies! Xavi Nus, president del MCECC de la Fundació Pere Tarrés. ARA Criatures (01/07/2017)
Veure

Massa vacances escolars? Omplim-les d'oportunitats! Albert Riu, secretàri tècnic del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés. El Periódico (18/07/2017)
Veure

Entrevista a Josep Oriol Pujol i Humet, director general de la Fundació Pere Tarrés. Religions (El Punt Avui TV) (20/11/2017)
Veure

Josep Oriol Pujol i Humet: "Anar de colònies és una experiència privilegiada". El Punt Avui (27/12/2017)
Veure

El lleure com a escola de valors. Josep Playà Maset. La Vanguardia (8/4/2018)
Veure

Entrevista a Josep Oriol Pujol i Humet, L’informatiu de TVE (14/04/2018)
Veure

Anem de colònies! Catalunya Ràdio (22/04/2018)
Veure