Equip de la Fundació Pere Tarrés

L'acció educativa i social que porta a terme la Fundació Pere Tarrés és possible gràcies a la implicació i professionalitat d'un gran equip de treballadors i treballadores i persones voluntàries.

6.192 treballadors i treballadores durant l’any 2023

3.065 persones de mitjana en plantilla

SOM UN EQUIP HUMÀ DIVERS

La naturalesa variada dels serveis, projectes i activitats que realitzem configura un equip humà molt divers format per professorat universitari, personal de gestió, monitors i monitores, educadors i educadores, etc. Aquesta diversitat enriqueix la nostra acció amb mirades i perspectives múltiples que ens acosten més a la realitat.

Malgrat que sovint passa inadvertit, les entitats del Tercer Sector són una font de generació d’ocupació a Catalunya, una ocupació que reverteix directament en l’atenció a les persones i en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. La Fundació Pere Tarrés en som un clar exemple, com ho demostra el fet de formar part de la llista de les 40 organitzacions que més ocupació generen a Catalunya.

L’equip està format per 3.065 persones de mitjana anual en plantilla, 4.793 persones voluntàries i 101 alumnes en pràctiques amb conveni d’estructura.

Contingut relacionat

Núria Basi, presidenta de la Fundació Pere Tarrés: “Tan important és què fa la nostra entitat, com la manera com ho fa”

L’empresària barcelonina Núria Basi i Moré és la nova presidenta del Patronat de la Fundació Pere Tarrés.

Veure més

“Quan vam tornar a obrir la biblioteca, després del confinament, alguns usuaris es van emocionar”

La majoria de nosaltres, quan pensem en una biblioteca, reduïm el seu dia a dia al préstec de llibres.

Veure més

“El lleure educatiu és part de la nostra identitat”

El Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés va celebrar el 27 de gener la seva assemblea anual.

Veure més