Equip de la Fundació Pere Tarrés

L'acció educativa i social que porta a terme la Fundació Pere Tarrés és possible gràcies a la implicació i professionalitat d'un gran equip de treballadors i treballadores i persones voluntàries.

6.909 treballadors i treballadores durant l’any 2022

3.483 persones de mitjana en plantilla

SOM UN EQUIP HUMÀ DIVERS

La naturalesa variada dels serveis, projectes i activitats que realitzem configura un equip humà molt divers format per professorat universitari, personal de gestió, monitors i monitores, educadors i educadores, etc. Aquesta diversitat enriqueix la nostra acció amb mirades i perspectives múltiples que ens acosten més a la realitat.

Malgrat que sovint passa inadvertit, les entitats del Tercer Sector són una font de generació d’ocupació a Catalunya, una ocupació que reverteix directament en l’atenció a les persones i en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. La Fundació Pere Tarrés en som un clar exemple, com ho demostra el fet de formar part de la llista de les 40 organitzacions que més ocupació generen a Catalunya.

L’equip està format per 3.483 persones de mitjana anual en plantilla, 4.840 persones voluntàries i 108 alumnes en pràctiques amb conveni d’estructura. Igualment acollim a 3 persones amb un Programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya de joves en pràctiques subvencionat pel Fons Social Europeu.


78,16% DONES
21,84% HOMES

Més del 91% de la plantilla té un contracte indefinit

Som una de les 40 organitzacions que més ocupació genera a Catalunya

El nostre equip en primera persona

Contingut relacionat

Enric Crous: “És tot un honor presidir el Patronat de la Fundació Pere Tarrés”

L’empresari barceloní Enric Crous és el nou president del Patronat de la Fundació Pere Tarrés.

Veure més

“Quan vam tornar a obrir la biblioteca, després del confinament, alguns usuaris es van emocionar”

La majoria de nosaltres, quan pensem en una biblioteca, reduïm el seu dia a dia al préstec de llibres.

Veure més

El voluntariat: una peça clau en l’engranatge de la Fundació Pere Tarrés

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat aquest dissabte 5 de desembre, la Fundació Pere Tarrés vol agrair la tasca duta a terme pels voluntaris

Veure més