Fes un donatiu

Ajuda’ls a créixer engloba tots aquells projectes de la Fundació Pere Tarrés que tenen per objectiu reduir les desigualtats socials i garantir que milers de nens i nenes en risc d’exclusió social puguin participar en activitats d’educació en el lleure durant tot l’any: en els centres socioeducatius, en les colònies escolars i en les colònies i casals d’estiu.

Gràcies al suport de particulars, entitats i empreses ho podem fer possible.

1 // Tria un import

Selecciona un dels requadres (imports orientatius). La teva ajuda pot ser recurrent per atendre tots els infants durant el curs (mensual, bimensual, trimestral, quadrimestral, semestral o anual) o pot ser puntual:

Aquests són exemples d’on es destinaran les donacions, que s’utilitzaran en funció de les necessitats del moment.

2 // dades de contacte (* Camps obligatoris)

La teva adreça

Per desgravar els teus donatius a la teva pròxima declaració de la renda o impost de societats, necessitem la teva adreça postal i el teu NIF o CIF

3 // mètode de pagament

Selecciona un dels requadres (imports orientatius). La teva ajuda pot ser recurrent per atendre tots els infants durant el curs (mensual, bimensual, trimestral, quadrimestral, semestral o anual) o pot ser puntual:

Si vols fer el donatiu per transferència bancària, aquests son els nostres números de compte:
CaixaBank: ES80 2100 0435 5102 0019 0260
Fiare: ES81 1550 0001 2100 1161 7529

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


Finalitzar la donació

TENS DUBTES?
Posa’t en contacte amb nosaltres:
T. 93 430 16 06
ajudals@peretarres.org

33442
Accedeix a l’opció “Bizum” de la teva aplicació bancària i un cop allà, ves al botó “Donar a una ONG” i introdueix el número 33442.