Vèrtex. Trobada General 2018

Gràcies per fer realitat VÈRTEX!

Pel Moviment VÈRTEX era una trobada molt especial. Ha estat la primera vegada que ens hem ajuntat infants des de 6 anys fins a joves de 18 anys. Un repte importantíssim per al qual, des de fa més d’un any, més d’un centenar de persones de manera voluntària s’hi van sumar i van somiar aquest projecte a través de diferents comissions. I el resultat ha estat espectacular.

Més de 4.000 persones ens hem reunit a Vilafranca del Penedès el 14 i 15 d’abril. Hem après, hem conegut altres persones d’altres centres d'esplai, hem compartit, hem conviscut... i el més important hem viscut durant dos dies com l’esplai és un tresor que ens acompanyarà sempre.

Volem agrair la vostra participació, el vostre compromís, el vostre suport perquè gràcies a totes les persones que heu participat ho hem aconseguit! Sense vosaltres comissions, voluntariat, centres d'esplai, famílies VÈRTEX no hauria estat possible. VÈRTEX ha servit per demostrar i dir ben fort que l’esplai multiplica. Seguim i seguirem avançant perquè SOM MOVIMENT!

Moltíssimes, moltíssimes gràcies!

 

Revivim VÈRTEX?

Tenim totes les activitats que es van realitzar el 14 i 015 d’abril a Vilafranca del Penedès recopilades per a vosaltres! Les tornem a viure al proper curs a l’esplai?
Veure més


Les activitats i accions del MCECC compten amb la col·laboració i suport de:

Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!