Vèrtex. Trobada General 2018

Cada any el MCECC realitza una trobada per als adolescents i joves dels centres d'esplai que formen part del Moviment anomenada TrocaJove i una Trobada o Jornada de Monitores i Monitors, per als monitors/es dels equips dels diferents centres. Aquestes trobades estan destinades als col·lectiu d’edats compreses entre els 14 i 18 anys (TrocaJove) i per a monitors/es (majors de 18 anys). Ambdós col·lectius són una part molt important dels Centres d’Esplai i representen el futur de les entitats en concret i de la societat en general.

El curs 2017-2018 serà un any excepcional; farà 60 anys que les entitats d’educació en el lleure de l’actual Moviment varen iniciar les seves activitats i, el novembre de 2017, farà 5 anys de la primera assemblea del MCECC amb la nova dimensió catalana. És per això que estem organitzant una gran trobada que comptarà amb els infants i joves dels Centres d’Esplai. 

Més de 4.000 persones viuran VÈRTEX en primera persona!

Ja s’han tancat les inscripcions per a la trobada d’aquest any! En total, seran més de 4.000 persones les que participaran a VÈRTEX! Un esdeveniment únic que se celebrarà els dies 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès!
Veure més


Les activitats i accions del MCECC compten amb la col·laboració i suport de:

Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans
de la Fundació Pere Tarrés

Numància 149 - 151 08029. Barcelona
Tel. 93 430 16 06
secretaria.mcecc@peretarres.org

SEGUEIX-NOS A LES XARXES!