S'han trobat 16 notícies amb l'etiqueta "Escoles bressol"

Dos nous cicles formatius de la Fundació permeten millorar l’acompanyament dels infants i dels més vulnerables

22.09.23 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa aquest curs els cicles formatius d’Integració Social i Educació Infantil amb una seixantena d’alumnes. “Els dos àmbits d’aquests estudis estan alineats a les àrees de treball a les quals la Fundació es dedica, com ara centres socioeducatius i projectes educatius i socials com les escoles bressol”, comenta Sonia Fajardo, directora de Formació Professional, Acadèmica i Inserció laboral al centre de formació de la Fundació Pere Tarrés.

Veure més >

Els serveis educatius i socials de la Fundació Pere Tarrés inicien el curs

05.09.23 / Notícies

L'oferta educativa i social comença demà, dimecres, coincidint amb l'inici del curs escolar. Els espais migdia i les escoles bressol, de les primeres.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés cedirà els espais de l’escola bressol El Ginjoler per a les activitats d’un agrupament escolta

28.11.22 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés ha arribat a un acord amb l’Agrupament Escolta i Guia Montserrat Roig per cedir-li part dels espais de l’escola bressol El Ginjoler, el primer centre educatiu de petita infància de titularitat pròpia de l’entitat, per a la realització de les seves activitats de lleure educatiu amb infants i joves.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés impulsa la seva primera escola bressol pròpia

14.07.22 / Notícies

El proper setembre obrirà les portes “El Ginjoler” amb un model educatiu in el joc és l’eix perquè els infants aprenguin, descobreixin l’entorn i treballin l’autonomia

Veure més >

Roses, llibres, princeses i dracs omplen els diferents espais de la Fundació Pere Tarrés en una setmana dedicada a Sant Jordi

22.04.22 / Notícies

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visita el centre Jugar i Descobrir de Reus (Tarragona), gestionat per la Fundació Pere Tarrés

Veure més >

S’incrementa la valoració i satisfacció de les activitats i formació de la Fundació Pere Tarrés

20.04.22 / Notícies

El programa de vacances en família, el servei a les escoles bressol i els màsters i postgraus de la Facultat han estat els serveis que millor qualificació han obtingut

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés posa en marxa una innovadora metodologia per millorar la qualitat educativa en l’etapa 0-3

11.04.22 / Notícies

Promou l’aplicació d’un model innovador a l’Estat per millorar l’educació a la petita infància per potenciar aspectes com l’autonomia, el desenvolupament del llenguatge, el pensament lògic-matemàtic dels infants i la participació d’aquests en el seu procés educatiu.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés promou una jornada per debatre sobre com millorar la qualitat en l’etapa educativa 0-3 anys

11.03.22 / Notícies

Amb l’objectiu d’incorporar la innovació i la qualitat en l’educació dels infants de les escoles bressol, la Fundació Pere Tarrés va organitzar la jornada “La qualitat en l’etapa educativa de 0 a 3 anys”, que va posar a debat un conjunt de propostes per al primer cicle d’educació infantil.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés estrena una nova web que aplega els seus projectes d’innovació social i educativa

18.05.21 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés ha estrenat una nova pàgina web que posa a disposició d’administracions, comunitat educativa, entitats i empreses tots els projectes d’innovació social i educativa en els quals treballa. L’objectiu és aplegar en un únic espai tota la seva expertesa i coneixement pedagògic acumulat en més de 60 anys d’experiència.

Veure més >

La mirada de l’infant, eix central d’una nova jornada de Petita Infància

25.03.21 / Notícies

La mirada és una estratègia educativa amb un gran potencial i, sovint, queda relegada en detriment d’altres enfocaments. Precisament, amb l’objectiu de posar-la en valor, la 12a edició de la jornada de Petita Infància, organitzada per la Fundació Pere Tarrés, va tenir com a eix central la mirada a l'infant.

Veure més >