Notícies

La Fundació Pere Tarrés cedirà els espais de l’escola bressol El Ginjoler per a les activitats d’un agrupament escolta

La Fundació Pere Tarrés cedirà els espais de l’escola bressol El Ginjoler per a les activitats d’un agrupament escolta

Comparteix la notícia

Etiquetes

28.11.22

La Fundació Pere Tarrés ha arribat a un acord amb l’Agrupament Escolta i Guia Montserrat Roig per cedir-li part dels espais de l’escola bressol El Ginjoler, el primer centre educatiu de petita infància de titularitat pròpia de l’entitat, per a la realització de les seves activitats de lleure educatiu amb infants i joves. 

La Fundació Pere Tarrés i l’AEiG Montserrat Roig han signat un conveni que recull l’acord de cessió. En concret, la Fundació cedirà a l’Agrupament l’ús de diferents espais del recinte els dissabtes a la tarda per fer les seves activitats educatives i pedagògiques durant el proper any. Fruit d’aquest acord, la Fundació Pere Tarrés cedeix aquest espai i l’Agrupament col·labora en les despeses dels serveis bàsics així com amb el compromís de contribuir a mantenir aquest espai vigilat i cuidat. 

La Fundació Pere Tarrés fa més de 15 anys que s’encarrega d’acompanyar els infants de 0 i 3 anys i les seves famílies a través de la gestió de projectes d’escoles bressol de titularitat pública. Actualment gestiona unes 36 escoles bressol arreu de Catalunya i les Illes Balears a les quals hi assisteixen més de 3.000 nens i nenes. Des d’aquest setembre passat, El Ginjoler s’ha convertit en la primera escola bressol pròpia de la Fundació. Compta amb un model educatiu que situa l’infant al centre del seu procés d’aprenentatge i acompanya una cinquantena de nens i nenes al barri de Sant Gervasi de la ciutat de Barcelona. La Fundació Pere Tarrés també aplega uns 200 centres d’esplai federats arreu de Catalunya i Balears al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans.  

L’Agrupament Escolta i Guia Montserrat Roig, conegut com “Monro” al barri, és una entitat de lleure sense ànim de lucre que pertany a la federació Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Realitza projectes i activitats de lleure educatiu al barri, durant l’any i també a l’estiu, des del 2016. 

El foment de les activitats de lleure i els suport a les entitats que s’hi dediquen forma part de la missió de la Fundació Pere Tarrés. Amb aquesta voluntat s'emmarca aquesta col·laboració amb l’Agrupament Escolta i Guia Montserrat Roig perquè puguin donar continuïtat a l’acompanyament dels infants, adolescents i joves.