Notícies

S’incrementa la valoració i satisfacció de les activitats i formació de la Fundació Pere Tarrés

S’incrementa la valoració i satisfacció de les activitats i formació de la Fundació Pere Tarrés

20.04.22

El 2021 ha estat un any afectat per la continuïtat de la situació extraordinària de pandèmia, que ha fet que els serveis, formació i activitats que realitza la Fundació Pere Tarrés hagin hagut d’estar adaptant-se a les noves normatives, protocols i mesures de prevenció vigents establertes pel Departament de Salut en cada moment. Pel que fa a les formacions, tant la formació de lleure, acció social i gestió d’entitats com la formació universitària impartida a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL es van haver de reformular per a un format híbrid, combinant format presencial i virtual. Així mateix, els serveis que ofereix la Fundació Pere Tarrés als menjadors dels centres educatius i a les escoles bressol també es van veure condicionats per la continuació de la pandèmia. Malgrat aquest context i les modificacions aplicades, les dades de satisfacció obtingudes a les enquestes de 2021 confirmen que la qualitat dels serveis i les activitats no s’ha vist perjudicada i en alguns casos, han mostrat  un nivell de satisfacció superior respecte al d’altres anys.

Alta valoració de la formació impartida per la Fundació Pere Tarrés

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL habitualment obté unes valoracions elevades per part dels seus alumnes, ja que ocupa els primers llocs en les rànquing de qualitat. Enguany però aquestes resultats han estat encara millors.  Un dels increments més destacats és la satisfacció dels alumnes amb el programa de Màsters i Postgraus propis que ha assolit una valoració de 9,2 el 2021, superant el 8,7 de 2020. Pel que fa als graus, les enquestes mostren que tant el Grau d’Educació Social com el Grau de Treball Social han millorat les seves qualificacions, arribant al 8,4 en comparació al 2020 que havien rebut una puntuació del 8,1, respectivament.

Les valoracions globals de 2021 de l’àrea Formació, Consultoria i Estudis també són molt satisfactòries. Totes les formacions superen sempre el 8,5. Els cursos que millor qualificació han obtingut són les formacions a mida i els programes d’inserció laboral que han obtingut una puntuació de 8,9. Els projectes de consultoria i estudis han aconseguit que els seus clients els valorin per un 8,9 de nota global.

Les activitats d’educació en el lleure registren un grau de satisfacció molt alt

Les activitats d’estiu són un dels moments clau per a la Fundació Pere Tarrés, atès que l’any passat van participar més de 34.000 persones en colònies, casals, activitats dels centres d’esplai i centres socioeducatius, activitats de vacances per a famílies i formació de directors i monitors de lleure. Per tant, és una època  on es posa en joc la responsabilitat i el compromís dels equips que coordinen i realitzen totes aquestes activitats.  I el resultat és molt engrescador. Així, el programa de vacances en família obté un 4,9 sobre 5 de valoració total de les famílies i les colònies obtenen una valoració global de 8,2.

Pel que fa als serveis educatius i socials que la Fundació Pere Tarrés ofereix a escoles, administracions i empreses, la tasca de les escoles bressol ha estat valorada amb una nota global de 4,7 sobre 5 per part de les famílies També els projectes d’educació i tecnologia han tingut una valoració de 8,7 sobre 9.

La satisfacció dels centres d’esplai i els centres socioeducatius amb l’acompanyament i suport que reben de la Fundació Pere Tarrés també té valoracions en torn del 8.