Notícies

La Fundació Pere Tarrés estrena una nova web que aplega els seus projectes d’innovació social i educativa

La Fundació Pere Tarrés estrena una nova web que aplega els seus projectes d’innovació social i educativa

18.05.21

La Fundació Pere Tarrés ha estrenat una nova pàgina web que posa a disposició d’administracions, comunitat educativa, entitats i empreses tots els projectes d’innovació social i educativa en els quals treballa. L’objectiu és aplegar en un únic espai tota la seva expertesa i coneixement pedagògic acumulat en més de 60 anys d’experiència.

El nou web, https://www.peretarres.org/innovacio-social-educativa, aplega els diferents projectes d’innovació aplicats en els programes socials, educatius i de lleure que desenvolupa l’entitat, enfocats tots a la promoció de la persona i la transformació social, en tres àmbits diferents: acció social (que aplega tots aquells programes socials adreçats a col·lectius com infància i família, joventut, gent gran, convivència i resolució de conflictes, gestió cultural i equipaments o diversitat funcional), petita infància i escoles.

La Fundació Pere Tarrés, a més, disposa d’una àrea especialitzada en innovació educativa i social i captació digital en tecnologia i comunicació, amb un equip que combina competències tant pedagògiques com tecnològiques, que posa al servei d’administracions, centres escolars, empreses i entitats.

Acompanyar els infants, adolescents i joves, però també altres col·lectius molt diversos, en el seu desenvolupament és un dels objectius fundacionals de la Fundació Pere Tarrés, i per fer-ho, des de sempre s’ha treballat al costat de l’administració i dels agents educatius, donant-los suport i  aportant valor afegit des dels aprenentatges que ofereixen les activitats de lleure educatiu. De fet, totes aquestes propostes d’innovació pedagògica que l’entitat aplica en el marc de les activitats de lleure educatiu són extrapolables a diferents àmbits de l’educació formal i no formal i poden ser útils per a la societat.