donatius2019

Donatius

Ajuda’ls a créixer engloba tots aquells projectes de la Fundació Pere Tarrés que tenen per objectiu reduir les desigualtats socials i garantir que milers de nens i nenes en risc d’exclusió social puguin participar en activitats d’educació en el lleure durant tot l’any: en els centres socioeducatius, en les colònies escolars i en les colònies i casals d’estiu.

Gràcies al suport de particulars, entitats i empreses ho podem fer possible.

Informa’t del nou increment dels beneficis fiscals als donatius efectuats per particulars.

dades de contacte

Per desgravar els teus donatius a la teva pròxima declaració de la renda o impost de societats, necessitem la teva adreça postal i el teu NIF o CIF

La teva adreça

Quina aportació vols fer? (selecciona un dels requadres)

mètode de pagament (selecciona un dels requadres)

IRPF

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal