Col·labora

Donatius

Ajuda’ls a créixer engloba tots aquells projectes de la Fundació Pere Tarrés que tenen per objectiu reduir les desigualtats socials i garantir que milers de nens i nenes en risc d’exclusió social puguin participar en activitats d’educació en el lleure durant tot l’any: en els centres socioeducatius, en les colònies escolars i en les colònies i casals d’estiu.

Gràcies al suport de particulars, entitats i empreses ho podem fer possible.

dades de contacte

Per desgravar els teus donatius a la teva pròxima declaració de la renda o impost de societats, necessitem la teva adreça postal i el teu NIF o CIF

La teva adreça

Quina aportació vols fer ?

mètode de pagament

IRPF

La Fundació Pere Tarrés posa en el seu coneixement que les seves dades es troben registrades en un fitxer de nom BDGAFPAIPT. Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i els associats en els que s'organitza la FUNDACIÓ PERE TARRÉS. En tot cas, l'interessat té dret a exercir els drets d’accés a les seves dades personals, a la seva rectificació o supressió, a la limitació del seu tractament, a oposar-vos al tractament, a consentir expressament la possibilitat de fer portabilitat de la vostra informació i a la prohibició de decisions individuals automatitzades els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació. El responsable de la Base de Dades és la FUNDACIÓ PERE TARRÉS. Per a exercir els drets esmentats i per qualsevol aclariment, es pot dirigir a: Fundació Pere Tarrés, C/Numància, 149-151 08029 Barcelona.