Idees per a empreses

Uneix-te als nostres projectes solidaris
i implica els teus empleats i clients

FEU TEAMING, FEU EQUIP

Promoure que els treballadors i les treballadores donin suport a un projecte destinant, voluntàriament, una part de la nòmina de forma puntual o periòdicament (pot ser des d’un euro a quantitats més elevades); fer recaptes de materials (material escolar i/o informàtic, pilotes, llibres, etc.); fer reptes (un torneig de ping-pong amb una inscripció solidària de 3 euros, un equip que s’inscriu a una cursa, etc.); o fer un mercat de productes solidaris (venda de pastissos o de llibres de segona mà). L’empresa pot complementar l’aportació econòmica o en espècie dels treballadors amb una quantitat equivalent o superior.

Idilia Foods va organitzar una jornada solidària interna i alguns dels seus treballadors van destinar una part de la seva nòmina a fer-nos un donatiu. L’empresa, per la seva part, va complementar-ho amb una aportació econòmica.

ESDEVENIMENTS SOLIDARIS

Podeu organitzar internament actes per recaptar donatius entre tots, com ara rifes, curses, esmorzars, mercadillos de llibres o objectes de segona mà, parada de roses per Sant Jordi, etc. i destinar l’import de les inscripcions o vendes a un dels nostres projectes solidaris.

L’empresa Bayer va organitzar un mercat de segona mà entre els seus treballadors i va destinar una part de l’import recaptat a la nostra fundació.

RECAPTE DE MATERIAL

Per dur a terme les activitats adreçades als infants en situació vulnerable necessitem nombrosos productes i materials. Per aquest motiu, moltes empreses ens ajuden promovent un recapte de materials entre els treballadors. Alhora, l’empresa pot fer un donatiu econòmic equivalent al valor dels productes recaptats per incentivar una participació més alta.

Els treballadors de Zurich cada any fan un recapte de material escolar per als infants dels nostres centres socioeducatius i, alhora, la Fundació Zurich fa un donatiu econòmic per valor del material donat.

VENDES SOLIDÀRIES

Si ets una empresa que ven productes o serveis, tant online com offline, pots destinar un percentatge de l’import de la venda a un dels nostres projectes socials i, alhora, fer partíceps els teus clients de col·laborar en una causa solidària a través d’aquesta compra.

Els forns de pa Turris destinen un percentatge de les vendes del seu producte “Secalls” a la nostra entitat.

CESSIÓ DE SERVEIS

Cedir-nos els vostres serveis de manera gratuïta és una ajuda molt significativa, ja que ens permet dur a terme amb més qualitat les activitats que organitzem per als infants en situació vulnerable: cessió d'espai publicitari per difondre més àmpliament les nostres crides a la solidaritat, oferir autocars per fer sortides i excursions amb els infants, produir vídeos o imprimir materials gràfics de les nostres campanyes solidàries o qualsevol altre servei que consideris que pot ajudar-nos.

Autocars Bardet ens cedeix, cada any, serveis d’autocar perquè infants i joves puguin gaudir d’un dia al Tibidabo o passar un dia lúdic a la neu.

ESPAIS DE DIFUSIÓ

Pots ajudar-nos a difondre més àmpliament els nostres projectes i campanyes en benefici de la infància en situació vulnerable penjant-nos un banner a la teva web, publicant un anunci a la vostra revista o butlletí, o habilitant un espai a la teva empresa o establiment perquè hi poguem posar flyers o pòsters de les nostres campanyes solidàries.

Nombrosos mitjans de comunicació ens cedeixen espais per publicar o emetre anuncis de les nostres campanyes solidàries. Entitats i empreses com FGC, TMB o l’Illa Diagonal també ens ajuden d’aquesta manera.

SUPORT A LA INSERCIÓ LABORAL

Per a molts joves en situació vulnerable, tenir l’oportunitat de visitar una empresa, conèixer el seu funcionament intern i, inclús, poder fer-hi pràctiques és una font de motivació que els pot ajudar a decidir el seu futur professional i a adquirir més coneixements.

Les empreses Semillas Fitó i Climava han donat l’oportunitat a joves migrants a formar-se i, inclús, a obtenir un contracte laboral.

I QUÈ US PODEM APORTAR DES DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS?

Us proporcionem els materials de difusió i continguts que necessiteu per dur a terme la vostra acció.

Difonem la vostra col·laboració en els nostres mitjans interns i externs (web, materials gràfics i xarxes socials).

Podem desplaçar-nos a la vostra empresa i explicar als treballadors el projecte en el qual han col·laborat.

Podem organitzar una visita amb els vostres treballadors a un dels centres o activitats beneficiàries de la vostra col·laboració.

Contribuïm i aportem valor a les vostres línies estratègiques de RSC.

Treballar en xarxa i localment a favor d’infants en risc d’exclusió social de ciutats i pobles propers.

L’oportunitat de contribuir en construir una societat més justa en què tothom pugui gaudir de les mateixes oportunitats.

T'HO VOLEM POSAR FÀCIL! DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ

Truca'ns al 93 430 16 06 o escriu-nos a ajudals@peretarres.org i t'informarem més ampliament de qualsevol opció de col·laboració o et resoldrem tots els dubtes que tinguis.