Testament o llegat solidari

 
 

FES QUE LA TEVA SOLIDARITAT PERDURI EN EL TEMPS

Què és el testament solidari i quina n'és la importància?

AMB EL TEU LLEGAT, MANTINDREM VIU EL TEU COMPROMÍS AMB LA INFÀNCIA

Per poder continuar atenent milers d’infants en situació vulnerable en el futur, el llegat solidari és una via que ens pot ajudar a fer-ho possible.

Incloure la Fundació Pere Tarrés en el teu testament en cap cas perjudicarà els teus hereus legítims, ja que la normativa legal estableix que es pot fer una donació a una entitat sempre i que es respecti el que pertoca per llei als hereus.

Pots fer-nos hereus de tots o d’una part dels seus béns o llegar-nos-en un en concret: diners (en efectiu o dipositats en entitats financeres), accions, fons d’inversió, assegurances de vida o béns materials (un immoble, un cotxe, joies, obres d’art, mobiliari…).

Tot el que donis ho podrem destinar íntegrament a la seva finalitat, ja que a Catalunya les fundacions no hem de pagar l’Impost de Successions i Donacions.

Com fer un llegat solidari?

El procediment més senzill, econòmic i útil per fer-nos un llegat és a través d’un testament obert i davant de notari, i informar-nos posteriorment de la teva decisió

És molt important que incloguis les nostres dades fiscals en el testament:

Fundació Pere Tarrés
c. Numància, 149 - 151
08029 Barcelona
NIF R-5800395-E

Pots modificar el testament tantes vegades com vulguis al llarg de la teva vida

Fruit d’un llegat solidari, l’any 1986 la Fundació Pere Tarrés va assumir la gestió d’una casa situada en plena Serra de Marina, al Maresme, perquè es destinés a fins socials i se’n fes un ús com a casa de colònies. Des de llavors, prop de 60.000 nens i nenes s’han beneficiat d’aquest llegat i actualment es manté viu el desig i el compromís del donant.

 

COMPROMÍS I VOLUNTAT

A la Fundació Pere Tarrés ens comprometem a respectar la teva voluntat i destinarem la teva donació íntegrament als projectes en benefici dels infants en risc d’exclusió social.

MÉS INFORMACIÓ

ajudals@peretarres.org    93 430 16 06