Projectes solidaris

AJUDA’LS A CRÉIXER

PROJECTES SOLIDARIS PER A INFANTS I JOVES EN SITUACIÓ VULNERABLE

Els projectes solidaris de la Fundació Pere Tarrés tenen per objectiu garantir que milers d’infants i joves de Catalunya i Mallorca que viuen en risc de pobresa tinguin l’oportunitat de participar en activitats de lleure durant tot l’any, a través de la seva participació en centres socioeducatius, en colònies escolars i en colònies i casals d’estiu. La solidaritat d’empreses i particulars ens ajuden a fer-ho possible.

TREBALLEM PERQUÈ TOTS ELS NENS I LES NENES TINGUIN LES MATEIXES OPORTUNITATS

Els nostres projectes tenen per objectiu que milers d’infants de famílies amb dificultats socioeconòmiques puguin participar en activitats de lleure educatiu durant tot l’any i, alhora, millorar el seu benestar físic i emocional

centres socioeducatius
beques activitats estiu
beques colònies escolars
salut bucodental

Acompanyem a joves en risc d'exclusió

DONEM SUPORT A FAMÍLIES EN SITUACIÓ VULNERABLE

Acompanyem famílies en situació vulnerable, sense o amb poca xarxa familiar, perquè se sentin recolzades en el procés de l’educació dels seus fills i filles, lluny de les situacions angoixants del seu dia a dia i del seu entorn desestructurat.

CONEIX COM HO FEM

COM POTS AJUDAR

Els projectes socials que realitzem per als infants i joves en situació vulnerable no serien possibles sense la col·laboració de la societat.

Suma’t a la nostra xarxa de suport!

fes un donatiu

altres maneres de col·laborar

ON DESTINEM ELS DONATIUS?

13.311
infants i joves becats el 2023

3.950
infants atesos en centres socioeducatius

6.407
infants becats a l'estiu

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

EL NOSTRE COMPROMÍS PER LA INFÀNCIA

Garantir els drets de la Declaració Universal dels Drets de l’Infants

Prevenir i evitar la cronificació de situacions d'exclusió social

Garantir la igualtat d'oportunitats

Educar en el lleure com a via d'inclusió social

Millorar les capacitats socials i educatives dels infants

Una societat més justa i cohesionada

La Fundació Pere Tarrés, amb 60 anys d'existència i amb la seu principal a Barcelona, és una organització no lucrativa educativa i d'acció social que va néixer amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu, amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

Actualment la Fundació Pere Tarrés té seus a Barcelona, Tarragona, Manresa, Mallorca i Madrid; i compta amb les àrees d’activitat i formació de la Facultat d’Educació Social i Treball Social - URL, formació en lleure, acció social i gestió, caps de setmana i vacances en família, colònies, casals i campus d’estiu, centres d’esplai, cases de colònies i albergs, projectes de consultoria i estudis, xarxa de centres socioeducatius, serveis i activitats per escoles, un alberg a Barcelona, una residència d’estudiants a Madrid i assegurances de lleure i voluntariat.