Iniciatives solidàries

Cada vegada son més les persones que decideixen promoure una acció solidària entre les seves amistats o familiars per recaptar donatius en benefici dels projectes socials de la Fundació Pere Tarrés.

Et donem algunes idees!

ANIVERSARIS I CELEBRACIONS

Demana als teus convidats/des que en comptes de fer-te un regal material, facin un donatiu a la Fundació Pere Tarrés. Pots triar el projecte al qual vols que destinem l’import recaptat.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Un torneig de pàdel amb amistats, una masterclass de ioga, un partit de futbol amb els companys de feina... dona suport a una causa solidària recaptant donatius a través de les inscripcions dels participants.

VENDES SOLIDÀRIES

Si vens productes o serveis, pots oferir als teus clients sumar-se a una causa solidària destinant una part de l’import de les vendes a un dels nostres projectes socials. Nosaltres t’ajudarem a fer-ne difusió.

ACTES FESTIUS

Organiza una xocolatada, una obra de teatre, un festival de dansa, etc. i destina tot o una part de l’import de la inscripció o de l’entrada a un dels nostres projectes solidaris.

Els forns de pa TURRIS recapten més de 1000 € amb la venda de més de 10.000 bosses del seu producte “Secalls”.

El club DiR aconsegueix 3.500 € en donatius a través de les inscripcions de la seva jornada Yoga Day.

PROMOVIATGES destina 1€ de donatiu per cada reserva rebuda del seu catàleg i recapta 1800 € per a la campanya Cap infant sense colònies.

El club de futbol Womens Soccer School Barcelona promou un repte solidari amb motiu dels Drets dels Infants i l’assoleix recaptant més de 1000 € en quinze dies.

MÉS INFORMACIÓ

Si vols més informació o tens una idea pròpia, posa’t en contacte amb nosaltres

ajudals@peretarres.org    93 430 16 06