Notícies

Els graus d’Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés-URL, entre els millors de l’estat espanyol segons el rànquing d’El Mundo

Els graus d’Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés-URL, entre els millors de l’estat espanyol segons el rànquing d’El Mundo

Comparteix la notícia

Etiquetes

11.05.22

Els graus d’Educació Social i Treball Social que ofereix la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull se situen entre els millors de l’estat espanyol, segons un rànquing que elabora anualment El Mundo, que enguany arriba a la seva 21a edició.

Al detall, aquest recull les 50 titulacions més demandades pels estudiants i classifica les cinc millors universitats on estudiar-les. En aquest sentit, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull se situa en el segon millor lloc de tot l’estat espanyol on cursar el grau d’Educació Social, mentre que el grau de Treball Social es troba en tercera posició.

D’aquesta manera, els dos graus es consoliden en aquesta posició de la classificació, que ja van obtenir un any abans. En el cas del de Treball Social assoleix aquesta fita per sisè any consecutiu.

Per dur a terme el rànquing, El Mundo té en compte 25 criteris de selecció repartits en tres grans apartats: un qüestionari per conèixer l’opinió de 3.000 professors i professores; les dades facilitades per la universitat, i altres indicadors d’estudis externs, com ara resultats en rànquings internacionals, informes de l’ANECA i resultats d’informes d’universitats espanyoles, entre d’altres.

Bona valoració dels estudiants

A banda dels bons resultats d’aquest rànquing, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull també ha aconseguit una molt bona valoració en les enquestes de satisfacció dels estudiants. De fet, els resultats han estat encara millor que un any abans. Al detall, en el cas dels programes de Màsters i Postgraus propis s’ha assolit una valoració de 9,2 el 2021, per sobre del 8,7 del 2020; mentre que els graus d’Educació Social i Treball Social han obtingut una nota del 8,4 per sobre del 8,1 que havien registrat el 2020.  

D’altra banda, també cal destacar que l’educació social i el treball social són professions amb un alt nivell d’inserció laboral, segons constata un estudi elaborat per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull.

En el cas dels alumnes que han cursat el grau d’Educació Social en aquesta facultat, un 87,5% troben feina en menys d’un any d’haver finalitzat els estudis, dels quals un 79,6% en el seu sector. Pel que fa als que han impartit el grau de Treball Social, la taxa d’ocupació és del 87,9%, prop d’un 60% en el seu àmbit.

En aquest enllaç pots trobar tota la informació dels nostres graus, màsters i postgraus.