Notícies

Els graus en Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés-URL, entre els millors de l’Estat segons diversos rànquings

Els graus en Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés-URL, entre els millors de l’Estat segons diversos rànquings

Comparteix la notícia

Etiquetes

12.05.21

Dos rànquings que s’han publicat avui situen els graus que imparteix la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL entre els millors de l’Estat.

D’una banda, el rànquing d’universitats “50 carreras”, publicat cada any pel diari El Mundo, ha tornat a valorar amb bona nota els graus de la Facultat Pere Tarrés-URL. En concret, l’anàlisi situa la Facultat en segona posició en el rànquing de graus d’Educació Social i en tercera posició en els de Treball Social.

La classificació, que l’any passat no es va publicar per la pandèmia, posiciona les 50 titulacions de grau més demandades pels estudiants i situa en un rànquing les 5 millors universitats on estudiar-les. En l’actual edició, 6 dels graus que ofereix la Universitat Ramon Llull (entre els quals, els dos graus de la Facultat Pere Tarrés) apareixen entre les 5 primeres posicions.

Treball Social, la primera segons el CYD

D’altra banda, avui s’ha publicat també una segona eina que mesura el rendiment de les universitats de l’Estat, el Ranking CYD, que també treu conclusions molt positives sobre els estudis que ofereix la Facultat Pere Tarrés. El CYD elabora un rànquing institucional que avalua les universitats en la seva globalitat i també presenta rànquings específics per àmbits de coneixement. En aquesta edició, s’han avaluat 2 dels àmbits de la URL: Psicologia i Treball Social. I en aquest sentit, la URL s’ha posicionat a nivell de l’Estat com la 1a en Treball Social i la 4a en Psicologia.

A més, en aquesta vuitena edició del rànquing, la URL es manté com la 6a universitat amb un major rendiment de l’Estat i es posiciona com la 3a del sistema universitari català.

Estudis amb un 80% d’inserció laboral

L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral, segons les conclusions de l’Estudi per la Inserció Laboral, que elabora la Fundació Pere Tarrés i que enguany publica la seva desena edició. Les dades mostren que el 81,2% dels estudiants de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL s’han incorporat al mercat laboral en un període màxim de sis mesos un cop finalitzat els seus estudis. La Facultat Pere Tarrés forma cada any un miler de professionals de l’acció social.