S'han trobat 78 notícies amb l'etiqueta "Treball social"

Els models de recreació i lleure educatiu a Iberoamèrica protagonitzen l'edició 83 de la revista ”Educació Social. Revista d’Intervenció Socioeducativa”

17.06.24 / Notícies

Publicada l'edició 83 de la revista ”Educació Social. Revista d’Intervenció Socioeducativa”, editada a la Facultat d'Educació Social i Treball Social-URL. L'eix temàtic d'aquest número gira entorn els models de recreació i lleure educatiu a Iberoamèrica. 

Veure més >

El 86% dels graduats a la Facultat Pere Tarrés troben feina abans de 8 mesos

08.05.24 / Notícies

De les persones titulades el curs passat en Educació Social i Treball Social a la Facultat que han trobat feina, un 68% ja estava treballant al cap de tres mesos i un 30% fins i tot abans d’acabar els estudis, segons l’informe anual de la Facultat.

Veure més >

Educació Social a la Facultat Pere Tarrés, el millor grau a l'Estat

08.05.24 / Notícies

Estudiar el grau d'Educació Social a la Facultat Pere Tarrés-URL és la millor opció a l'Estat espanyol segons el rànquing "El Mundo 50 carreras". Aquests estudis universitaris se situen en primer lloc de la classificació, que enguany arriba a la 23a edició. És el segon any consecutiu que la Facultat Pere Tarrés ocupa la primera posició.

Veure més >

Llibres sobre inclusió, benestar emocional o la història del pessebre, propostes literàries de la Facultat per al Nadal

18.12.23 / Notícies

Nadal és cada vegada més a prop, i un llibre acostuma a ser una bona idea per regalar durant les festes. En aquest context, presentem una sèrie de propostes literàries vinculades a la Facultat Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull. Els quatre volums comparteixen que tots són projectes socials derivats dels aprenentatges durant l’etapa universitària a la Facultat, amb creacions que van més enllà de l’aula. A més, estan dissenyats de forma col·lectiva i col·laborativa. 

Veure més >

Jesús Vilar, secretari general de la URL: “Hem de construir societats inclusores que promoguin els drets fonamentals de les persones”

06.11.23 / Notícies

Jesús Vilar Martín ha estat nomenat nou secretari general de la Universitat Ramon Llull (URL). Substitueix Anna Berga, qui ha ocupat el càrrec des del 2012. Fins aquest setembre, Vilar era el director acadèmic de Grau a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. Ara s’incorpora a l’Equip Rector de la URL.

Veure més >

Vincul-ARTE, a la Facultat: 'Hem explorat vincles amb l'art'

25.10.23 / Notícies

Des d’inicis de setembre, a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull s'exposa la mostra Vincul-ARTE, un projecte d’innovació educativa que ha estat fet per estudiants i professorat dels graus en Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés.

Veure més >

Experts aborden la desinstitucionalització dels infants

28.09.23 / Notícies

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull ha acollit avui la jornada “Noves mirades per a la prevenció de la institucionalització de la infància”, que ha reflexionat al voltant de la necessitat de trobar alternatives a l’acolliment dels infants en situació de vulnerabilitat.

Veure més >

Mahmuda Mohamed, graduada a la Facultat Pere Tarrés: “Estudiar treball social m’ha salvat”

06.09.23 / Notícies

La Mahmuda Mohamed es va graduar el passat mes de juny en Treball Social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.

Veure més >

Els serveis educatius i socials de la Fundació Pere Tarrés inicien el curs

05.09.23 / Notícies

L'oferta educativa i social comença demà, dimecres, coincidint amb l'inici del curs escolar. Els espais migdia i les escoles bressol, de les primeres.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés rep el reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona per donar feina a persones en situació de vulnerabilitat

06.06.23 / Notícies

Es tracta del distintiu d'Empresa Responsable que atorga l'Ajuntament de Barcelona dins del Programa Làbora promogut per l'Institut Municipal de Serveis Socials 

Veure més >